Nieuwe editie ViceFest maakt eerste namen bekend o.a. The Murlocs en Bumble B Boy

The Vices
Nieuwe editie ViceFest maakt eerste namen bekend o.a. The Murlocs en Bumble B Boy
Door kimvanderzon op 14 juni 2023 - 11:06 1 Na meerdere awards, internationale tours en miljoenen streams is het tijd voor de vierde editie van ViceFest, en ook hier zetten The Vices hun stijgende lijn voort met maar liefst vier edities van het festival, verspreid over heel Europa: Naast Berlijn, Antwerpen en Londen doen de bevlogen Groningers ook hun hometown opnieuw aan. Het festival vindt plaats op 23 september in De Oosterpoort.

Vandaag heeft het eendaagse festival de eerste namen bekend gemaakt; The Murlocs, Temples, The Vices (Special Show), Wodan Boys, Bumble B Boy, Fat Dog, Kynsy, GINGE, Ultraflex.

Duik een avond in de wondere, chaotische wereld van The Vices. Zodra je de deuren van de Oosterpoort bent gepasseerd waan je je in een plek die totaal afwijkt van de werkelijkheid, een perfecte avond in onze ogen. Op het ene moment sta je uit je dak te gaan bij een garage punk band uit de UK, en een half uur later ben je aan het spacen bij een Amerikaanse psych groep om vervolgens geëmotioneerd te raken door een singer-songwriter. En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook ruimte voor een bioscoop, een markt vol met vintage kleding, vinyl, live-zeefdrukken, circusachtige attracties en nog veel meer!

De kaartverkoop is al begonnen. Haal hier je tickets voor het festival. De ticketprijs is 23,10.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lowlands 2023

LOWLANDS MAAKT THEATER- EN DANSPROGRAMMA BEKEND Lowlands maakt vandaag het Theater- en Dansprogramma bekend voor de...

Born From Pain

BORN FROM PAIN VIERT 25-JARIG JUBILEUM MET NIEUW... Born From Pain, de bekendste band in de Hardcore-scene van Heerlen, viert...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.