Mr. Ray Bass, RedFire, Elsa Birgitta Bekman en meer naar Mixtream Festival 2023

Mixtream Festival
Mr. Ray Bass, RedFire, Elsa Birgitta Bekman en meer naar Mixtream Festival 2023
Door sjoertb op 14 juli 2023 - 15:32 1 Het programma van Mixtream Festival 2023 is bijna rond. Zes nieuwe acts zijn vandaag onthuld waaronder de afsluiters van de beide podia.

Op het hoofdpodium, waar de live acts spelen, zal de van Curaçao-afkomstige artiest Mr. Ray Bass met zijn reggae-band het festival feestelijk afsluiten. Op het dance-podium zijn draaien de hardcore DJ's Proto X en The Bassjunk een gezamenlijke millennium set aan het einde. Verder zijn powertrio RedFire en zangeres en pianist Elsa Birgitta Bekman met haar band nieuw op de line-up van het hoofdpodium. Bij het dance-podium zijn techno-DJ RUL3 en Poptrash Soundsystem toegevoegd.

Eerder werden al onder meer Triggerfinger-zanger Ruben Block, DJ Gladde Paling, Gotu Jim, DJ Je Moeder, Zena-Rae, Yue en Serotonia aangekondigd. Helaas heeft de band The Zanders moeten afzeggen. Het complete programma van het festival is terug te vinden in het Mixtream Festival-overzicht.

Op zondag 27 augustus vindt Mixtream Festival 2023 plaats in Rosarium Park in Heerhugowaard. De entree is gratis voor alle leeftijden.



Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lowlands 2023

LOWLANDS TOONT FILMPROGRAMMA: O.A. ASTEROID CITY,...Op Lowlands kun je meer beleven dan muziek. Zo is er wetenschap, literatuur,...

Surfana

SURFANA FESTIVAL PRESENTEERT LINE-UP MET O.A.... Surfana Festival is een driedaags popfestival, waar naast muziek ook...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.