Alain Johannes, Rendez-vous, Henge en meer naar LeffingeLeuren 2023

Alain Johannes
Alain Johannes, Rendez-vous, Henge en meer naar LeffingeLeuren 2023
Door sjoertb op 27 juli 2023 - 12:31 1 De organisatie van het Vlaamse festival LeffingeLeuren heeft nieuwe namen aangekondigd voor de aankomende editie. Met de komst van Alain Johannes (met volledige band), Rendez-vous, Scalping en nog 14 jonge Belgische artiesten is de affiche zo goed als rond.

De nieuwe namen zijn Alain Johannes, Rendez-vous, Henge, Echt!, Scalping, Kosmo Sound, Fake Indians, Echo Beatty, Sergeant, Brorlab, Mojo and the Kitchen Brothers, Lepopski, The Nealions, Gameboyz II Men, Teddy Picker, Aroh en Cookies & Tyler.

Leffingeleuren is een ontdekkingsfestival en daarom kiezen ze ervoor om bands te programmeren die niet overal te zien zijn. Op de markt, in Zaal en Café De Zwerver en in en rond de kerk van Leffinge treden muzikanten op uit diverse genres, waaronder rock, pop, elektronische muziek en folk.

Van vrijdag 15 september tot en met zondag 17 september vindt het festival weer plaats in het Belgische dorp Leffinge. Tickets voor LeffingeLeuren 2023 zijn hier verkrijgbaar.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Belphegor

EERSTE NAMEN STONEHENGE 2024: O.A. BELPHEGOR,...Afgelopen weekend vond Stonehenge Festival plaats in Steenwijk. Het...

Jera On Air metal in de war boos verdrietig treurig tegenslag sad sfeer

VNPF: VEEL PUBLIEK VOOR PODIA EN FESTIVALS IN 2022... In 2022 ontvingen poppodia en -festivals weer veel publiek, maar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.