Nieuw festival in Melkweg: 'Kaynaş Club' met o.a. Derya Yıldırım & Grup Şimşek

Kaynas groot
Nieuw festival in Melkweg: 'Kaynaş Club' met o.a. Derya Yıldırım & Grup Şimşek
Door Semberendsen op 23 oktober 2023 - 13:30 1 Op zaterdag 3 februari 2023 staat de Melkweg in Amsterdam in het teken van het eerste Kaynaş Festival, dat zijn naam ontleent aan het Turkse woord voor "samenkomen" of "vermengen". Dit ééndaagse festival, gepresenteerd door Melkweg en EBB Music, belooft een mix van oude muziek en hedendaagse klanken, waar geliefde folklore en traditionele melodieën een eigentijdse twist krijgen.

De eerste namen zijn net aangekondigd. Derya Yıldırım & Grup Şimşek, Lalalar en Burak Dolutas zijn de eerste artiesten die op het affiche prijken. De rest van de line-up zal nog aangekondigd worden.

Het festival is een samensmelting van muzikale stijlen, variërend van schitterende psych folk tot hypnotiserende saz-melodieën en elektronische beats. Na zonsondergang gaat het festival door als de Kaynaş NightClub.

De ticketverkoop voor het festival is reeds gestart, met kaartjes die voor €37,40 verkrijgbaar zijn. Koop hier tickets voor Kaynaş Club in de Melkweg.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Hellfest1

EERSTE 24 NAMEN VOOR HELLFEST 2024 WAARONDER...Hellfest is al jaren een hoogtepunt voor liefhebbers van de harder rockende...

Left of the dial

FESTIVALDAGEN LEFT OF THE DIAL 2024 BEKEND - EARLY... Afgelopen weekend vond het festival Left Of The Dial plaats in Rotterdam....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.