Joost Bellen, Bearforce 1 e.a. op Gay Pride Amsterdam

Door Marz667 op 25 juli 2008 - 10:17 1 Een Italiaanse openluchtdisco en dj-optredens van o.a. Joost van Bellen en de bevriende DiscTwins zorgen voor een bijna non-stop feest bij de Westerkerk. Het plein rond het homomonument in Amsterdam speelt een centrale rol tijdens de Gay Pride - 1 en 2 augustus. Ook zullen een tiental ontwerpers een modeshow houden, met rode outfits om het publiek te wijzen op de gevaren van HIV.

Andere opmerkelijke afvaardigingen tijden de Canal Pride zijn: een christenboot, een boot van D66, Waternet, ING en van vrouwenkliniek AMC. In totaal zullen er ruim 75 boten rond varen in de optocht.

Ook 3FM (Coen en Sander) varen 2 augustus mee met de Gay Pride. En geen Gay Pride zonder de muziek: Bearforce 1 gaat mee met hun op de boot!

Eerder was hier al te lezen dat ook Paradiso en Panama roze zullen kleuren.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



lowlandsnewss.gif20

LOWLANDS NIEUWS: O.A BLOKKENSCHEMA EN FILMPROGRAMMAVelen hebben er op zitten wachten, en dan is nu toch het moment aangebroken:...

muziek_news.jpg3

FESTIVAL 3DAYSON IN HET BURGERWEESHUIS Voor het clubseizoen weer van start gaat, presenteert productiehuis ON alvast...

REACTIES

Avatar Obey-Your-Master
vr 25 jul 2008 14:11

Obey-Your-Ma.. whahahaha bearforce 1 :D gaypride ten top! die Coen en Sander mogen wel een telefoonboek in hun broek drukke op die boot :)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.