Joost Bellen, Bearforce 1 e.a. op Gay Pride Amsterdam

Door Marz667 op 25 juli 2008 - 10:17 1 Een Italiaanse openluchtdisco en dj-optredens van o.a. Joost van Bellen en de bevriende DiscTwins zorgen voor een bijna non-stop feest bij de Westerkerk. Het plein rond het homomonument in Amsterdam speelt een centrale rol tijdens de Gay Pride - 1 en 2 augustus. Ook zullen een tiental ontwerpers een modeshow houden, met rode outfits om het publiek te wijzen op de gevaren van HIV.

Andere opmerkelijke afvaardigingen tijden de Canal Pride zijn: een christenboot, een boot van D66, Waternet, ING en van vrouwenkliniek AMC. In totaal zullen er ruim 75 boten rond varen in de optocht.

Ook 3FM (Coen en Sander) varen 2 augustus mee met de Gay Pride. En geen Gay Pride zonder de muziek: Bearforce 1 gaat mee met hun op de boot!

Eerder was hier al te lezen dat ook Paradiso en Panama roze zullen kleuren.


lowlandsnewss.gif20

LOWLANDS NIEUWS: O.A BLOKKENSCHEMA EN FILMPROGRAMMAVelen hebben er op zitten wachten, en dan is nu toch het moment aangebroken:...

muziek_news.jpg3

FESTIVAL 3DAYSON IN HET BURGERWEESHUIS Voor het clubseizoen weer van start gaat, presenteert productiehuis ON alvast...

REACTIES

Avatar Obey-Your-Master
vr 25 jul 2008 14:11

Obey-Your-Ma.. whahahaha bearforce 1 :D gaypride ten top! die Coen en Sander mogen wel een telefoonboek in hun broek drukke op die boot :)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.