14 nieuwe namen voor Grauzone Festival in Den Haag

The Soft Moon
14 nieuwe namen voor Grauzone Festival in Den Haag
Door KayleeV op 26 oktober 2023 - 15:06 1 Het Grauzone Festival in Den Haag, dat plaatsvindt van vrijdag 9 tot en met zondag 11 februari 2024, heeft vandaag 14 nieuwe namen toegevoegd aan de line-up. Onder de aangekondigde artiesten bevinden zich bekende namen zoals The Soft Moon, Follakzoid, en Benjamin Herman (Nostalgia Blitz), evenals Twin Tribes, Jennifer Touch, Melenas en Curses. Eerder werden al artiesten zoals Cold Cave, She Past Away, Drab Majesty, Buzz Kull, Powerplant, SDH, en General Dynamics aangekondigd.

Het festival biedt een diverse mix van muzikale stijlen, van industrial tot postpunk en elektronische muziek. Daarnaast zijn er ook artiesten die invloeden combineren, zoals punk en atonale jazz. Het belooft een boeiende en eclectische ervaring te worden voor de bezoekers.

Grauzone Festival vindt plaats op verschillende locaties in Den Haag en biedt naast muziek ook kunsttentoonstellingen, performances, een filmprogramma, talks en nachtprogramma's. Tickets zijn beschikbaar voor weekend- en groepspassen, en dagkaarten met prijzen tussen de € 85,00 en € 95,00. Hier kun je je ticket kopen voor Grauzone 2024.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TivoliVredenburg

JOOST, GLADDE PALING, BRUNZYN EN MEER OP...TivoliVredenburg in Utrecht viert de overgang naar het nieuwe jaar met een...

Meis

MEIS SLUIT TOUR AF MET MEISFEST IN DE MELKWEG MeisFest , een avond samengesteld door de singer-songwriter Aysha de Groot,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.