Joost, Gladde Paling, Brunzyn en meer op NYE-festival TivoliVredenburg

Joost
Joost, Gladde Paling, Brunzyn en meer op NYE-festival TivoliVredenburg
Door KayleeV op 27 oktober 2023 - 10:48 1 TivoliVredenburg in Utrecht viert de overgang naar het nieuwe jaar met een groots evenement, het TivoliVredenburg NYE-festival. Dit jaar wordt het feestelijke evenement op 31 december gevierd met een line-up van Nederlandse artiesten.

Op het programma staan onder andere Joost Klein, de veelzijdige Gladde Paling, meester van de snelle sample-techno. Brunzyn, die zijn muziek uitbrengt op het label van Joost, completeert de line-up. Nog wat andere artiesten zijn Vieze Asbak, Vunzige Deuntjes, Ajuma, Chamos en Dj Hunter.

Het festival biedt een gevarieerd programma met verschillende zalen en muziekstijlen, waaronder hiphop, r&b, clubtracks, house, disco, en meer. Het hoogtepunt van de avond is natuurlijk het aftelmoment om middernacht, met uitzicht op het vuurwerk boven de stad.

Voor de bezoekers zijn er diverse ticketopties beschikbaar. Het "NYE: Joost ticket" € 50,00 geeft toegang tot de festiviteiten en het Joost concert in Ronda vanaf 21:30 en na 00:15 tot het volledige festival. Het "NYE: Park 6 ticket" € 44,50 biedt vanaf 22:00 toegang tot Park 6 en na 00:15 tot het gehele festival. Voor wie pas na 00:30 wil aansluiten, is er het "NYE 2024 ticket" € 40,00, dat toegang geeft tot alle zalen gedurende het gehele festival.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Popronde

WINNEN: 2X2 TICKETS VOOR POPRONDE EINDFEEST IN...Maak kans op 2x2 tickets voor het Popronde Eindfeest in Amsterdam in de...

Grauzone logo

14 NIEUWE NAMEN VOOR GRAUZONE FESTIVAL IN DEN HAAG Het Grauzone Festival in Den Haag, dat plaatsvindt van vrijdag 9 tot en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.