Winnen: 2x2 tickets voor Popronde Eindfeest in Amsterdam

Yaro Mila
Winnen: 2x2 tickets voor Popronde Eindfeest in Amsterdam
Door KayleeV op 27 oktober 2023 - 14:00 1 Maak kans op 2x2 tickets voor het Popronde Eindfeest in Amsterdam in de Melkweg op 25 november 2023. Het Popronde Eindfeest is de afsluiting van het reizende muziekfestival Popronde, waar talentvolle Nederlandse bands en artiesten een kans krijgen om hun muziek te delen en nieuwe fans te bereiken.

Popronde is momenteel net halverwege hun stedenreis, met nog 16 bestemmingen voor de boeg. De komende weken zullen ze nog opduiken in onder andere Arnhem, Rotterdam, Deventer, Enschede en Breda. Liefhebbers van nieuwe live-muziek doen er goed aan de Popronde agenda goed in de gaten te houden. Op zaterdag 25 november wordt de Popronde afgesloten met een eindfeest in Melkweg, Amsterdam.

De lineup voor deze avond is al deels bekend, met optredens van Leah Rye, Keenan Mundane, Djoeke, Yaro Mila, Hiqpy, Droom Dit, Velocity Made Good en Kaboutertje Putlucht.

Wil je kans maken op 2x2 tickets voor dit evenement? Stuur dan een e-mail met je volledige naam naar acties@festivalinfo.nl en gebruik 'Popronde Eindfeest' als onderwerp. We mailen terug als je een van de gelukkigen bent. Wees snel, want de deadline voor deelname is 15 november.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefSamsung Sleep Rave

SAMSUNG EN MR. BELT & WEZOL KOMEN MET DE ULTIEME...Samsung heeft gisteren in samenwerking met het Nederlandse dj-duo Mr. Belt...

TivoliVredenburg

JOOST, GLADDE PALING, BRUNZYN EN MEER OP... TivoliVredenburg in Utrecht viert de overgang naar het nieuwe jaar met een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.