Zwarte Cross breidt uit met extra festivaldag in 2024

review: Zwarte Cross Festival 2023 Antoon
Zwarte Cross breidt uit met extra festivaldag in 2024
Door KayleeV op 02 november 2023 - 15:47 1 Het populaire Zwarte Cross-festival krijgt in 2024 een extra festivaldag. De donderdag, traditioneel gereserveerd voor campingbezoekers, wordt nu een volwaardige festivaldag met stunts, muziek en theater, open voor zowel camping- als dagbezoekers.

Zwarte Cross, streeft ernaar om het festival toegankelijker te maken voor een breder publiek. Ondanks beperkte ruimte op het terrein, wordt het programma uitgebreid op de donderdag. De festivalterreinen openen in de namiddag, met uitzondering van de crossbaan en het Blagenparadijs, die pas op vrijdag toegankelijk zijn.

De extra dagkaarten zijn goed nieuws voor bezoekers met een krappere beurs. Dagkaarten voor vrijdag, zaterdag en zondag kosten € 47,50. Donderdagkaarten zijn iets voordeliger, slechts € 37,50, vanwege de latere starttijd. Jeugdkaarten zijn beschikbaar, en kinderen onder 1.40 meter hebben gratis toegang.

Kaartverkoop voor de volgende editie begint op 18 november om 11.00 uur. Koop hier je tickets voor Zwarte Cross 2024 en stel hier een reminder in voor wanneer de ticketsale begint.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Zwarte Cross Festival 2024
Tickets Zwarte Cross Festival 2024
Zwarte Cross Festival 2024
glastonburylogo

START KAARTVERKOOP GLASTONBURY FESTIVAL 2024 TWEE...Dit jaar is de kaartverkoop voor Glastonbury Festival met twee weken...

Rock Am Ring news

ROCK AM RING 2024 MAAKT LINE-UP BEKEND MET O.A.... Het Rock am Ring Festival, een van de grootste rock- en metal festivals in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.