Start kaartverkoop Glastonbury Festival 2024 twee weken uitgesteld

Glastonburyfestival
Start kaartverkoop Glastonbury Festival 2024 twee weken uitgesteld
Door Semberendsen op 03 november 2023 - 11:05 1 Dit jaar is de kaartverkoop voor Glastonbury Festival met twee weken uitgesteld. De organisatoren hebben dit besluit genomen om ervoor te zorgen dat iedereen die een kaart wil kopen, geregistreerd is en dus in aanmerking komt om er een te kopen.

De nieuwe data voor de kaartverkoop van Glastonbury zijn als volgt: Kaarten plus coachreizen te koop om 18.00 uur (Engelse tijd!) op donderdag 16 november en algemene toegangskaarten om 09.00 uur op zondag 19 november.

Na het festival van dit jaar hebben de organisatoren iedereen met een registratie van vóór 2020 geïnformeerd over een geplande controle van de gegevens die worden bewaard door See Tickets in de Glastonbury Festival registratiedatabase. Dit werd gedaan om ervoor te zorgen dat de gegevens die ze hebben up-to-date zijn en dat individuele informatie niet langer wordt bewaard dan noodzakelijk. Deze geregistreerden kregen het verzoek om actie te ondernemen om hun registratie te bevestigen als ze deze wilden behouden. Zoals altijd werd de registratie op maandag, 30 oktober gesloten in aanloop naar de kaartverkoop. Helaas is gebleken dat sommige personen die hoopten kaarten te kopen voor Glastonbury 2024, na de deadline van maandag voor registratie hebben ontdekt dat ze niet langer geregistreerd zijn, terwijl ze dachten van wel.

Uit respect voor deze personen zal het registratievenster worden heropend om 12.00 uur op maandag 6 november. Het blijft open tot 17.00 uur op maandag 13 november.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Nova Rock (Oostenrijk) 2020 news

NOVA ROCK ONTHULT LINE-UP VOOR 2024 MET O.A. GREEN...Het Nova Rock Festival in Oostenrijk heeft de line-up voor 2024...

Zwarte Cross

ZWARTE CROSS BREIDT UIT MET EXTRA FESTIVALDAG IN 2024 Het populaire Zwarte Cross-festival krijgt in 2024 een extra festivaldag....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.