Heino treedt toe tot de line-up van Festival der Liebe 2024

review: Zwarte Cross Festival 2019 - Zaterdag Heino
Heino treedt toe tot de line-up van Festival der Liebe 2024
Door Semberendsen op 14 december 2023 - 12:25 1 Het aankomende Festival der Liebe, gepland op 5 en 6 april 2024 in Ahoy Rotterdam, voegt een nieuwe naam toe aan zijn line-up. De Duitse Schlagerzanger Heino zal staan op het Nederlandse podium tijdens dit Duitstalige festival, georganiseerd door Chantal Janzen en Jan Smit.

"Muziek draait voor mij om echte verbinding met elkaar. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om eindelijk weer in Nederland op te treden tijdens Festival der Liebe, waar we met elkaar de liefde voor Duitse muziek delen," aldus Heino.

Het afgelopen jaar was voor Heino bewogen, met het verlies van zijn echtgenote en een daaropvolgend auto-ongeluk. Festival der Liebe is vereerd met zijn komst. Op zijn 80e kondigde Heino aan te stoppen met zingen en hield een grootschalige afscheidstour, maar vijf jaar later keert hij terug naar Nederland voor een exclusief optreden. Heino, bekend om zijn zeemansliederen en 'schlager'-krakers, is een van Duitslands bekendste volkszangers met hits als 'Blau blüht der Enzian' en 'Die schwarze Barbara'.

Samen met Duitsland-liefhebbers Chantal Janzen en Jan Smit biedt Festival der Liebe een muzikale reis naar onze Oosterburen. Naast Heino zullen ook Das Coen und Sander Fest, Dennie Christian, Dj Ötzi, Donnie, Frans Bauer, en Marco Schuitmaker het podium betreden. Tickets voor het festival zijn nu verkrijgbaar. Koop hier tickets voor Festival Der Liebe.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



DJ Shadow

AUDIO OBSCURA KONDIGT EERSTE FESTIVAL AAN IN ROTTERDAM Audio Obscura , bekend om het koppelen van talent aan locaties, onthult hun...

sjockfestival

NIEUWE NAMEN VOOR SJOCK 2024: O.A. BAD RELIGION EN... De organisatie van Sjock 2024 heeft de eerste 15 namen aangekondigd voor de...

REACTIES

geen avatar
do 14 dec 2023 14:50

olivierteerl.. 11 maart 2022 stond Heino ook in Nederland, namelijk in Heino :)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.