Nieuws: Zand, Westerpop, Masters Of Hardcore

Door LIJN op 01 augustus 2008 - 13:09 1 Met veel festivals in het vooruitzicht, zitten we natuurlijk allemaal te wachten op de bekendmaking van de artiesten. Wij geven je een kort overzicht van nieuwe namen en nieuwe festivals.

Het nieuwe muziekfestival Zand maakt haar lineup compleet met de komst van Alain Clark. Zand vindt op 23 augustus plaats op het strand van Almere. Eerder werd bekend gemaakt dat onder andere Ilse de Lange en Jeroen van Boom komen optreden. Voor dit festival zijn nog slechts drieduizend kaarten beschikbaar.

Alain Clark zit niet stil, de artiest zal ook een optreden verzorgen op het Delftse Westerpop . Dit festival komt met meerdere nieuwe namen voor haar 19e editie: op vrijdag 29 en zaterdag 30 augustus zullen nu ook F, Agua De Annique, Vengeance, Mala Vita, Grand Avenue, Claw Boys Claw, Stud Muffins en Miss Platnum te zien zijn.

De groep Room Eleven zegt Waterpop af. Een kans die Room Eleven niet kon laten gaan, een optreden in Canada ter ere van het 400-jarig bestaan van de stad Quebec. Een waardige vervanger is gevonden in de Wicked Jazz Sounds Band.

Een heel ander festival is Masters Of Hardcore, wat op 13 september plaats vindt in Assen. Dit festival komt met een groot deel van haar lineup, waaronder Angerfist, Neophyte, Rudeboy, Nosferatu en Mad Dog. De gehele lineup vind je hier.

Een nieuw festival is het When Sounds Turns Into Music festival te Leeuwarden: Een avond op het grensvlak van muziek, poëzie en klank. Hier zullen Jan en Romke Kleefstra met Marina, Soccer Committee, Lianne Hall en Bela Emerson hun muziek ten gehore brengen.

Ontbreekt er iets, weet jij ook leuk nieuws? Dit (en andere feiten) kun je doorgeven via de submit.lovelandfestivalnews.gif5

LAST-MINUTE ACTIE LOVELAND 2008!In tegenstelling tot de geruchten is het Loveland Festival van morgen nog...

teletubbieszonnews.gif4

NIEUWE NAMEN VOOR NOORDERZON FESTIVAL Het Noorderzon Festival, dat tussen 21 en 31 augustus plaatsvindt, heeft weer...

REACTIES

Avatar Obey-Your-Master
vr 01 aug 2008 14:08

Obey-Your-Ma.. goh Angerfist en Neophyte op MOH.. dat viel niet te verwachten xD ik zit er niet te wachten die troep in Drenthe...:P

 0
Avatar meef
vr 01 aug 2008 18:30

meef MOH heeft altijd een verassende line up...


of niet

 0
Avatar f4r0ut
vr 01 aug 2008 20:41

f4r0ut hardcore =']

 0
Avatar jos_theboss22
vr 01 aug 2008 22:23

jos_theboss22 laten ze een keer een groot metalfeest in de tt halen houden.

 0
Avatar Obey-Your-Master
za 02 aug 2008 04:00

Obey-Your-Ma.. ehm is dat er al niet met Iron Maiden @ TT? xD of is dat tegenwoordig geen metal meer? :P

 0
Avatar jos_theboss22
za 02 aug 2008 08:31

jos_theboss22 Obey-Your-Master schreef:
ehm is dat er al niet met Iron Maiden @ TT? xD of is dat tegenwoordig geen metal meer? :P


dat wel maar ik zou graag wel een metalfestival zien net zoals straks in eindhoven. het al een keer gekunt in assen met dynamo maar dat wou de gemeente weer niet hebben.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.