Last-minute actie Loveland 2008!

Door Marz667 op 01 augustus 2008 - 15:28 1 In tegenstelling tot de geruchten is het Loveland Festival van morgen nog niet uitverkocht. Mocht je er last-minute nog bij willen zijn, dan heb je geluk. Wij mogen namelijk een aantal kaarten weggeven aan onze bezoekers! Het festival vindt zaterdag 2 augustus 2008 plaats in Amsterdam, Sloterpark.

Festivalinfo mag 3x2 kaarten weggeven voor het festival

Geen idee wat er speelt? Zie dan hier het tijdschema. Zo zullen o.a. DJ Chuckie, De Jeugd Van Tegenwoordig, Pete Philly & Perquisite, Tiefschwarz, Laidback Luke en Leaf te zien zijn.

De eerste drie mensen die een inzending sturen worden gelijk de winnaar! Je kunt ons bereiken via: acties@festivalinfo.nl. Doe dit wel onder vermelding van Loveland 2008.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefgay-homo-news-pride.jpg

RECORDAANTAL BEZOEKERS CANAL PARADE GETELDMeer dan een half miljoen mensen hebben zaterdag de dertiende Canal Parade in...

nieuwsdivers3.gif6

NIEUWS: ZAND, WESTERPOP, MASTERS OF HARDCORE Met veel festivals in het vooruitzicht, zitten we natuurlijk allemaal te...

REACTIES

Avatar Amaltje
vr 01 aug 2008 22:15

Amaltje Hoe en wanneer ik of ik een van de winnaars ben????

Liefs,

Amal

 0
Avatar Amaltje
vr 01 aug 2008 22:23

Amaltje Amaltje schreef:
Hoe en wanneer weet ik of ik een van de winnaars ben????

Liefs,

Amal

 0
Avatar RobZ
za 02 aug 2008 00:31

Knoedel Winnaars krijgen een e-ticket toegemailed.

Amaltje schreef:
Hoe en wanneer ik of ik een van de winnaars ben????

Liefs,

Amal

 0
Avatar Obey-Your-Master
za 02 aug 2008 04:04

Obey-Your-Ma.. waarom is de titel niet gewoon: Winnen: 3X2 kaarten... zoals altijd.. want ik dacht: huw een festival die een speciale last-minute actie organiseert (dus goedkopere kaarten ofzo op laatste dagen) maar dat valt dus weer tegen xD leuk die actie trouwens maar ik zeur gewoon even op de titel :D speciaal omdat jullie van festivalinfo zo van zeurende mensen houden ;)

 0
Avatar Marz667
za 02 aug 2008 10:00

Marz667 Obey-Your-Master schreef:
ik dacht: huw een festival die een speciale last-minute actie organiseert (dus goedkopere kaarten ofzo op laatste dagen) maar dat valt dus weer tegen xD leuk die actie trouwens maar ik zeur gewoon even op de titel :D

Zal het onthouden voor de volgende keer ;) Misleidende titels zijn inderdaad erg vervelend, sorry als je verkeerde hoop kreeg, haha.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.