Iceland Airwaves en Wacken wijken uit

Door Marz667 op 07 augustus 2008 - 10:46 1 Het meest innovatief muziekfestival uit IJsland viert dit jaar haar tiende verjaardag in Oost-Londen. Airwaves zal hier in september neerlanden met heel wat leuke namen. De organisatie zal een explosieve mengeling brengen van gevestigde muzikanten voor een unieke extravagantie, dit voor één nacht. De muziek is verspreid over bars, clubs en zelfs een oud pakhuis! Er zullen ook verschijningen van verrassende speciale guests zijn.

Alle onze informatie rond de debuut editie is hier te vinden. Ook in IJsland is het dit jaar weer feest, kijk hier de betreffende info.

Ook het Duitse Wacken Open Air zal extra gaan uitwijken naar een ander land. In mei 2009 zal er een editie komen in Brazilië. Dit twee dagen onder de noemer Wacken Rocks Brazil. De eerste namen voor de editie in São Paulo zijn nog niet bekend. Eerder werd bekend dat de tickets, voor de Duitse editie in 2009, reeds de deur uitvliegen.debeschavingnewss.gif3

DEBESCHAVING: EDDY WALLY EN PROGRAMMAGIDSHet Utrechtse festival deBeschaving, wat op 30 augustus plaats zal vinden,...

nieuwsdivers.gif7

NIEUWS: LOWLANDS, SUMMER DARKNESS E.A. Met veel festivals in het vooruitzicht, zitten we natuurlijk allemaal te...

REACTIES

geen avatar
do 07 aug 2008 11:53

timing Als ik even snel de line-up check van london airwaves, zie ik nieteens IJslandse artiesten in de lijst. Toch naar IJsland dus voor een echte Iceland Airwaves met een groot aanbod aan IJslandse muziek. Of gewoon wachten op de volgende Reykjavik to Rotterdam natuurlijk :-) ( http://festivalinfo.nl/festival_detail.php?festival_id=6709 )

 0
Avatar Marz667
do 07 aug 2008 11:59

Marz667 timing schreef:
Als ik even snel de line-up check van london airwaves, zie ik nieteens IJslandse artiesten in de lijst.

Nog niet echt grote IJslandse namen inderdaad, maar ze staan er wel degelijk :) Steed Lord (www.myspace.com/steedlord) bijvoorbeeld, komen ook nog veel namen bij :)

 1
Avatar Obey-Your-Master
do 07 aug 2008 13:45

Obey-Your-Ma.. das wel een goeie zet van Wacken! gaat verkopen als een gek denkik.. toen ik vorig jaar in Brazilie was werd ik op straat van alle kanten nageroepen omdat ik in Maiden/Sabbath/Priest shirtjes liep.. hehe dr zijn genoeg metalheads daar!!

 0
Avatar MetalTuupLimburg
do 07 aug 2008 14:51

MetalTuupLim.. Het maakt waarschijnlijk wel Wacken zelf minder internationaal. Nu zie je nog best veel Brazilianen, Chilenen e.d. op dat festival.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.