Drum & bass festival Liquicity keert terug naar Geesterambacht met o.a. Netsky en Wilkinson

Netsky news_groot
Drum & bass festival Liquicity keert terug naar Geesterambacht met o.a. Netsky en...
Door MartinaFagel op 30 mei 2024 - 12:38 1 Op 19, 20 en 21 juli vindt nabij Alkmaar een nieuwe editie van Liquicity Festival plaats. Recreatiepark Geestmerambacht is de bestemming voor één van de grootse drum & bass festivals ter wereld. Er worden dan ook bezoekers uit meer dan 50 landen verwacht.

Dit jaar geeft het festival extra aandacht aan bezoekers die het festival solo bezoeken. Liquicity is ontstaan als een online community maar sinds de eerste editie van Liquicity Festival blijkt drum & bass het perfecte medium om ook offline te verbinden.

Het programma van 2024 bevat alle namen die je als drum & bass fan kan verwachten. Dit jaar vindje harmonische en euforische drum and bass (zie acts zoals Netsky, Sub Focus, Wilkinson, Maduk en Fox Stevenson), maar ook liefhebbers van het hardere werk komen aan hun trekken (check Basstripper, Enei, Kanine), net als de d&b-liefhebber die diepgang zoekt (Alix Perez, Kimyan Law Live en de Rotterdamse Imanu). Op onze Liquicity 2024 festivalpagina vind je de gehele line-up.

Wil jij op 19, 20 of 21 juli aanwezig zijn op Liquicity Festival 2024? Of ga je liever voor meerdere dagen? Dat kan! Via deze link bestel je een ticket voor Liquicity Festival 2024. Een dagticket heeft een vanaf-prijs van 70 euro. Voor drie dagen drum & bass inclusief camping ben je 180 euro kwijt.Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefParadiso logo nieuw

SUPER-SONIC JAZZ FESTIVAL 2024 KOMT MET EERSTE NAMEN...Van woensdag 13 t/m zondag 17 november 2024 vindt de achtste editie van het...

regennews.gif

INTENTS FESTIVAL SLUIT DEEL VAN CAMPING VANWEGE VELE... Vanwege de aanhoudende regenval in de afgelopen periode moet Intents Festival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.