Hevige regenval dwingt Pinkpop tot (deels) sluiten parkeerterrein P5

Pinkpop 2014 sfeer
Hevige regenval dwingt Pinkpop tot (deels) sluiten parkeerterrein P5
Door RobZ op 19 juni 2024 - 23:05 1 Pinkpop laat weten dat de hevige regenval van de afgelopen maanden ook voor hun vervelende gevolgen heeft. Afgelopen nacht is er weer zo veel regen gevallen dat het festival gedwongen is om parkeerplaats P5 deels af te sluiten. Er is voor gekozen om tickets voor P5 weekend parking te annuleren.

Mensen met een P5-weekend parkeerticket worden hierdoor gedwongen om met het OV naar Landgraaf te reizen. Ze krijgen het aankoopbedrag van hun parkeerticket binnen 6 weken teruggestort. Tickets voor P3, P8 of P9 zijn (en blijven) wel geldig. Hier is alle informatie van Pinkpop over deze maatregel terug te vinden.

Volgens Pinkpop liggen het festivalterrein en de campings er verder goed bij. Gezien de weersvoorspellingen redelijk goed zijn (volgens weeronline 3 tot 5 mm regen per dag), zal de situatie naar verwachting ook niet meer echt verslechteren.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefZomerparkfeest

ZOMERPARKFEEST ONTHULT COMPLETE LINE-UP MET O.A....Met de aankondiging van de line-up voor Zomerparkfeest , belooft de zomer...

DGTL

DGTL KOMT MET LINE-UP ADE EVENT MET O.A. BONOBO,... Tijdens ADE 2024 keert DGTL traditiegetrouw terug naar de iconische NDSM...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.