De ultieme feestervaring met stretchtenten

Camping Mysteryland sfeer
De ultieme feestervaring met stretchtenten
Door RobZ op 08 juli 2024 - 15:03 1 Iedereen die regelmatig festivals, van groot tot klein, organiseert weet hoe moeilijk het is om de gast de perfecte festivalervaring te bieden. Je moet zorgvuldig plannen hoe je de festivallocatie indeelt. Zodat alles op een logische locatie is. Van de hapjes en drankjes tot de toiletten, de VIP ruimte etc. Daarbij kan een stretchtent een belangrijke rol spelen.

Kies voor de stretchtent van Flextent®
De ultieme festivalervaring biedt je jouw gasten enkel als deze zorgeloos kan genieten van het festival. Dat betekent dat je weersomstandigheden zoals wind en regen zo min mogelijk invloed wilt laten hebben op de beleving van je festivalgasten. Dit bereik je met de stretchtenten van Flextent®. De gebruikte doeken zijn 100% waterdicht en windbestendig en brandwerend. Bovendien heb dankzij het sterke en duurzame 4-laagse tentdoek minder palen en touwen nodig. Daardoor is er meer effectieve open ruimte, wat de ambiance en akoestiek ten goede komt.

De hoogste kwaliteit om veiligheid te garanderen
Welke stretchtent je ook kiest voor jouw festival, je bent bij FLEXTENT® verzekerd van de allerbeste kwaliteit. De 4-laagse stretch tenten die deze overkappingsspecialist levert zijn Kiwa-getest onder de zwaarste omstandigheden en zijn volledig NEN-conform. Bovendien is het de enige leverancier in Europa met een TÜV-goedgekeurd tentdoek tot 900 m2. Zo weet je zeker dat onder alle omstandigheden de overkapping niet zal los laten of scheuren en dat je dus de veiligheid van je gasten en de festivalmedewerkers kunt garanderen. Bovendien kun je met deze hoogwaardige stretchtenten die aan alle kwaliteitseisen voldoen ook terecht op de zeer strenge Duitse evenementenmarkt.

Stem de stretchtent af op jouw huisstijl
Je kunt voor de stretchtent uit een groot aantal kleuren kiezen. Bovendien is het mogelijk om het tentdoek te bedrukken. Zo kun je het laten overeenstemmen met je huisstijl. Of bijvoorbeeld een bepaald merk of bedrijf promoten.

Stretchtent overkapping voor iedere gelegenheid
Niet alleen voor festivals is een stretchtent de handige en flexibele oplossing. Een stretchtent van FLEXTENT® kun je voor nog veel meer gelegenheden inzetten. Denk daarbij aan de overkapping van een horecaterras, een bruiloft tent of bijvoorbeeld als tent voor bedrijfsfeesten. Bij deze specialist vind je voor werkelijk elke gelegenheid de geschikte overkapping. Maak een afspraak om langs te komen in de showroom in Voorhout of neem geheel vrijblijvend contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefRock Werchter 2023

ROCK WERCHTER KOMT MET DATUM VOOR DE EDITIE VAN 2025Afgelopen weekend vond Rock Werchter 2024 plaats. De festivalorganisatie kan...

Concert sfeer

WILDE WEIDE FESTIVAL KRIJGT VOLGEND JAAR TWEEDE EDITIE Afgelopen weekend vond de eerste editie van Wilde Weide plaats, het nieuwe...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.