Nieuwe namen voor Lowlands 2003 + update

Door Knoedel op 15 maart 2003 - 12:33 1 Er zijn weer een aantal namen bekend gemaakt voor het Lowlands festival. Het Spaanse Ska-P zal in Biddinghuizen een explosieve mix van ska en punk laten horen. Hun muziek wordt omschreven als: "een ware ritmische bom versterkt met tekstuele molotov-cocktails". Vanavond (15 maart) is Ska-P ook in de Melkweg te zien.

Ook een nieuwe naam is the Roots, een van de meest gerespecteerde hiphop groepen uit Amerika, die live hiphop speelt met echte instrumenten.

Het fenomeen Meindert Talma komt ook naar Lowlands, zoals te lezen is op zijn site. Het is alleen nog niet duidelijk of hij zijn nieuwe plaat 'Kriebelvisje' onder de aandacht komt brengen, of dat hij het een en ander komt presenteren, zoals hij in het verleden wel vaker heeft gedaan. WE wachten nog even af.

Verder zijn onder de catagorie straattheater Global Foolishness en Okidok bevestigd. Verder zal ook de Haagse schrijver Boozy aantreden, en de Amsterdamse cabaratier Klaas van der Eerden.

Ten slotte een link naar het hele Lowlands Programma tot nu toe.


Motel Mozaique logo

WINNEN: KAARTEN VOOR MOTEL MOZAÏQUE-- Deze actie is be-eindigd!! Insturen heeft geen zin meer -- In...

Groteprijsvannederland

TALENT GEZOCHT: FIELDS OF ROCK EN GROTE PRIJS VAN... Het lijkt een trend te worden: zoeken naar nieuw talent. Fields of Rock en de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.