Live op Lowlands

Door Jazza op 21 juli 2003 - 17:14 1 Als je dacht dat er met de Guano Apes nog niet genoeg 3FM-minded bands speelden, dan zal je vast blij zijn om te horen dat Live ook te zien zal zijn op Lowlands. De band speelt gelijk na de Guano Apes op de zaterdag op het Alpha podium. De Amerikaanse band die van oudsher een fanatieke aanhang in Nederland heeft, komt voor de 3e keer naar Lowlands.

Gelukkig is er ook nog wat verrassends toegevoegd aan het Lowlands programma: zo komen de Freckles ook naar de Flevopolder, om de Live fans te laten zien wat echt opwindende gitaarmuziek is. En ook de hiphop wordt gelukkig niet overgeslagen, met de komst van ADHD, een nieuw project met o.a. Brainpower en DJ TLM. En om te kijken of die lapzwans ook ouders met kinderen de pit in krijgt, staat DAC ook op het programma. Bouncen met die hap!

Echt gezellig wordt het op de zondagavond, wanneer de Foxtrot tent wordt ingeruild voor het Alpha podium voor 'Het concert des levens'. Het is een eerbetoon aan liedjesschrijver Johnny Hoes, met als vertolkers o.a. Annie de Reuver, Arie Ribbens, Arne Jansen, Band Zonder Banaan (ft. Albert West), Bonnie St. Claire, Dario, Dennie Christian, Eddy Wally, Frans Theunisz, Gea & Lucas, Harmina, Harry Slinger, Imca Marina, Jacques Herb, Jovink & De Voederbietels, Koos Alberts, Normaal, Peter Beense, Ronnie Tober, Vader Abraham Ria Valk, Anneke Grönloh en Jules Deelder. Om voor de hand liggende redenen moesten Johnny Jordaan, Tante Leen en Manke Nelis verstek laten gaan.

En, over verstek laten gaan gesproken, ondanks eerdere berichten ziet het er niet naar uit dat de White Stripes naar Lowlands zullen komen. Ondanks berichten van de platenmaatschappij, 3 voor 12 en Samsonic, liet de manager aan festivalinfo weten dat het 'unlikely' was.

Voor het hele Lowlands programma, klik hier.


TW Classic Logo

TW CLASSIC AFFICHE VOLLEDIGTW Classic maakte zopas zijn volledige affiche bekend. De 5e en laatste naam...

Danko Jones hoofd

FESTIVALVERSLAGEN - BOSPOP, NORTH SEA JAZZ EN TWO... Weer drie mooie festival(foto)-verslagen online! Lees alles over Bospop...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.