Datum en talentenjacht State-X New Forms

Door Jazza op 17 april 2009 - 11:17 Het Haagse festival State-X New Forms organiseert dit jaar een talentenjacht: X-Vektor. Daarbij maakt de organisatie ook gelijk de data van het State-X festival en Today's Art Festival bekend.

Het doel van de compeitie is het vinden van talent in de underground. De winnaar speelt zowel op ZXZW (13-20 september), Today's Art Festival (25-26 september) en natuurlijk State-X New Forms (11-12 december) zelf. Ook de zes finalisten spelen op die eerste twee festivals. Twee gekozen acts zullen via een coachingtraject een optreden bemachtigen op State-X New Forms.

Daarnaast zal er van de twee gekozen acts een 12 inch single worden uitgebracht. De meest elektronische act krijgt 500 singles via het Haagse Antilounge label, de andere act krijgt 500 singles via het Haagse Tegel Records label uitgereikt.

Voor X-Vektor kunnen artiesten zich van 13 april tot 15 mei inschrijven via info@state-xnewforms.nl met het insturen van een biografie, foto en myspaceadres. Vanaf half mei worden er twaalf acts uitgekozen die in het voortraject zullen optreden. Deze voortrajecten vindt plaats in Bazart, Den Haag (25 juni) Worm, Rotterdam (26 juni) en Koornbeurs, Delft (27 juni).

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefnieuwsdivers5.gif17

NIEUWS ROND LOWLANDS, DOUR EN ROCK AM RINGEr druppelen langzaam weer een paar leuke namen binnen voor diverse...

Festival Mundial5

LAURYN HILL EN MEER VOOR FESTIVAL MUNDIAL Festival Mundial in Tilburg maakt vandaag een aantal nieuwe acts bekend....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.