Winnen 3x album Bonaparte + 1x2 kaarten Dauwpop

Door J_anna op 13 mei 2009 - 12:04 1 Bonaparte het debuutalbum 'Too Much' dat uitkwam in augustus 2008, markeert het begin van een stormachtige carriere. De muziek op de plaat is een mix van –trashy- indierock, electronica en dancepunk. De 'visual circus punk'act is in Duitsland, waar ze een bescheiden hitje hebben met de gelijknamige single, steeds populairder aan het worden. De feest-act Bonaparte staat inmiddels ook buiten Duitsland bekend als het allereerste muziekcircus ter wereld. Combineer de freakshow van Jim Rose met de gekte van The Tubes en Gwar en je hebt een beetje een idee waar het bij Bonaparte om draait. De Bonaparte circusfreakshow bestaat naast vier muzikanten uit 'dancers, animals, fruits, fire and confusion'.

Podiuminfo mag 3x het album van Bonaparte + 1x2 kaarten Dauwpop weggeven. Dauwpop wordt gehouden op donderdag 21 mei in Hellendoorn, hier zal ook Bonaparte een optreden verzorgen.

Wil je kans maken op de cd van Bonaparte of de kaarten voor Dauwpop?

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Dauwpop wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Dauwpop-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent.

Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Dauwpop zou willen) naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van 'Dauwpop' en vermeld in het mailtje je volledige naam wil je kans maken op de cd van Bonaparte vermeld dan ook je adres. Je kunt meedoen tot 17 mei winnaars krijgen per email bericht.roskilde_mooi5

THE GASLIGHT ANTHEM EN LITTLE BOOTS NAAR ROSKILDE 2009Het affiche is voor het grootste deel wel gevuld, toch komen er vandaag nog...

kredietnews.jpg14

DE PERS: 'FESTIVALS IN DE PROBLEMEN' Steeds meer festivals kunnen niet genoeg sponsors vinden. Een aantal kan dit...

REACTIES

Avatar limma
wo 13 mei 2009 13:42

limma Leuk! Heb Bonaparte 2 keer eerder live gezien.

 0
Avatar ProgDamien
wo 13 mei 2009 14:03

ProgDamien winnen, winnen, winnen...
Zouden jullie niet gewoon een apart "win-/actiegedeelte" maken naast het festival-, podium-, cabaret- en agendagedeelte??

 0
Avatar J_anna
wo 13 mei 2009 14:11

J_anna ProgDamien schreef:
winnen, winnen, winnen...
Zouden jullie niet gewoon een apart "win-/actiegedeelte" maken naast het festival-, podium-, cabaret- en agendagedeelte??


Er staan inderdaad heel veel wedstrijden online op het moment.. ^^

 0
Avatar Esje
wo 13 mei 2009 14:13

Esje da's juist mooi, toch?

 0
Avatar J_anna
wo 13 mei 2009 14:27

J_anna Esje schreef:
da's juist mooi, toch?


jazeker, wij zijn er heel blij mee:)

 0
Avatar BasP
wo 13 mei 2009 16:06

Wrong Wat ProgDamien bedoelt (denk ik) is dat hij liever nieuwtjes ziet, dan heel veel mogelijkheden om kaarten te winnen.

 0
Avatar ProgDamien
wo 13 mei 2009 16:50

ProgDamien Wrong schreef:
Wat ProgDamien bedoelt (denk ik) is dat hij liever nieuwtjes ziet, dan heel veel mogelijkheden om kaarten te winnen.


Klopt inderdaad :-P. Maar ik vind al die winmogelijkheden ook niet erg. Het zijn er ineens zoveel alleen de laatste tijd

 0
Avatar hanies
wo 20 mei 2009 10:37

hanies En de gelukkige winnaar van de kaarten is..... Me:)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.