BNN, The Full Monty en geen EO tijdens Amsterdam Gay Pride

Door Marz667 op 19 juli 2009 - 19:40 1 Wekelijks wordt er meer bekend over de Amsterdam Gay Pride. Het evenement trok vorig jaar zo'n 500.000 bezoekers naar Amsterdam. Hiermee is het één van de grootste evenementen van Nederland.

Op zaterdag 1 augustus vaart de BNN-boot mee met de Canal Parade tijdens de Gay Pride in Amsterdam. Coen en Sander maken de komende weken de artiesten bekend die zij hebben weten te strikken voor een optreden op de feestelijke sloep.

Ook zal de mannelijke cast van The Full Monty, bestaande uit Charly Luske, Richard Spijkers, Vincent de Lusenet, Rogier Komproe, Zjon Smaal en Stan Limburg (vervanger van Han Oldigs) ’s avonds een optreden verzorgen op het Thorbeckeplein te Amsterdam. Naast de cast zullen er ook optredens zijn van o.a. Glennis Grace, Dutch Diva’s, Edwin, Danny Nicolay, Quincy en Mick Harren.

Ook kwam naar buiten dat de EO medewerking weigert aan Gay Pride. Presentator Manuel Venderbos mag namelijk van de directie niet meevaren op het 'heilig bootje'. De EO vreest dat deelname aan de botenparade het homo-debat binnen de omroep schaadt. Dat is vrijdag bekendgemaakt door het Landelijk KoördinatiePunt groepen kerk en homoseksualiteit (LKP).

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



slowakijevlagnews2

TENT STORT IN TIJDENS TRENCIN 2009, SLOWAKIJEEen man van 29 jaar is zaterdag omgekomen, toen als gevolg van noodweer...

ExtremaOutdoor-2009.jpg3

GEEN INGEGRAVEN DRUGS, WEL 45.000 BEZOEKERS OP... De veertiende editie van Extrema Outdoor heeft zaterdag zo'n 45.000 bezoekers...

REACTIES

Avatar Soeperman87
ma 20 jul 2009 15:49

Soeperman87 Die hele Gay Pride is mij iets teveel van het goede, maar staat los van het feit dat de EO gewoon een sneue bedoeling is. Misschien dat ze zich eens een keertje goed moeten verslikken in een hostie, ofzo...

 0
Avatar De-Loused
ma 20 jul 2009 16:39

De-Loused EO? Wat is dat?

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.