Winnen: cd-pakket Rupspop

Door Jazza op 14 augustus 2009 - 13:22 1 Ze zijn gezegend met misschien wel de mooiste festivalnaam (al doen Opblaaspop, Vogelpop en Uit Je Bak ook een serieuze gooi naar die titel) en hier op de redactie is er al iemand die het logo van het festival als tatoeage wil: Rupspop komt er weer aan!

Op 29 augustus gaat het weer helemaal los in Emmen, met optredens van GEM, Voicst, Kraantje Pappie, Bernard Gepken, Destine, Roos, The Mother Lovers en Soulborn. En Festivalinfo mag daar een leuke prijsvraag mee doen! Geen vrijkaartjes (het festival is tenslotte al gratis) maar een drietal cd-pakketten met daarin de laatste cd's van GEM, Voicst en Destine, en een berg goodies van Destine!

Veel hoef je niet te doen om kans te maken op een van de drie pakketten: je moet in je Agendainfo aangeven dat je graag naar Rupspop wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Rupspop festival-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent.

Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Rupspop zou willen) naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van 'Rupspop' en vermeld in het mailtje je volledige naam en adres. Je kunt meedoen tot en met 19 augustus. Winnaars krijgen per e-mail bericht.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefAttitude Holland plaatje4

WINNEN: BULLET FOR MY VALENTINE SHIRTHet is je vast niet ontgaan, Attitude Holland heeft ons benaderd om een groot...

Kasabian7

FRONTMAN KASABIAN HEEFT MEXICAANSE GRIEP Je hoort er tegenwoordig niet bij als je als artiest geen Mexicaanse griep...

REACTIES

geen avatar
vr 14 aug 2009 18:18

Albert Mail verzonden ^^ Ik ga er sowieso heen, maar een prijzenpakket winnen is altijd leuk.

 0
Avatar Grumzz
za 15 aug 2009 00:27

Grumzz geuzenpop <3

 0
Avatar MarilynPepper
ma 17 aug 2009 01:43

MarilynPepper Ohh zeker een leuk pakket!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.