Veel heisa over bushalte Mystery Land

Door Marz667 op 23 augustus 2009 - 14:29 1 De rechtszaak om de komst van een tijdelijke bushalte voor Mystery Land-gangers tegen te houden, is niet doorgegaan. De wijkraad WijkStellinghof is dermate tevreden over een onderhoud met gemeente en Mystery Land-organisator ID&T dat ze afzag van een kort geding.

WijkStellinghof wilde aanvankelijk naar de voorzieningenrechter stappen, omdat ze vreesde dat bezoekers na afloop van het evenement in de wijk Stellinghof terechtkomen. ,,We hebben de garantie van ID&T dat de mensen niet in de wijk komen'', zegt voorzitter Menno Slegtenhorst van WijkStellinghof. Ook wordt sluipverkeer via de busbaan tegengegaan.

Mystery Land-bezoekers die met de bus naar Haarlem willen, worden na afloop van het evenement afgevoerd via een tijdelijke halte ter hoogte van Citadel. Deze halte is met hekken afgesloten. Ook worden bezoekers steeds gedoseerd afgevoerd, telkens worden 75 mensen doorgelaten vanaf de parkeerplaats.nostagedivenews.jpg12

STAGEDIVER BREEKT TAND OP PUKKELPOPDe Brit die donderdagnacht het podium afsprong bij Faith No More, is aan het...

xnoizznews.jpg

14.000 BEZOEKERS OP XNOIZZ FLEVO FESTIVAL Het Xnoizz Flevo Festival werd 20 t/m 23 augustus gehouden in Bussloo bij...

REACTIES

Avatar KooPeR
zo 23 aug 2009 17:46

KooPeR diezelfde wijkraad loopt ieder jaar te zeiken over Mysteryland. 1 evenement op het Floriade terrein, 1 keer in het jaar. stelletje azijnpissers.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.