Halloween met Joost van Bellen in Amsterdam

Door Marz667 op 09 oktober 2009 - 11:16 1 From Dusk Till Dawn, van de meester-regisseur Quentin Tarantino, is het thema voor een enorm Halloween-feest in Amsterdam. Bezoekers van het event kunnen drie zalen verwachten. De Transformatorhal wordt omgetoverd tot de ‘Ghost House’ waar al dolend gedanst kan worden op elektronische muziek voor een breed publiek alles kan voorbij komen. Van Thriller tot de houseklapper van nu. In de ‘K-Hole’ zaal kan het publiek zich uitleven op heerlijke tech-house beats.

Op het feest komen o.a. Joost van Bellen, Brian S., Wouter de Moor, When Harry Met Sally & Tess, Gerald van der kaap, Jaziah, Oslo Hilton, Claire & Sheila Hill, Tomdamianlo, Kostas Hom, The Beasty Girls en Egbert Jan Weeber. Ook is er entertainment van MMV Bloddy Mary Show, The Funeral Crashers, Deadcorpsedancers, Scullcrew, Poison Ivy en Mr.dead.

Dit alles op 31 oktober in de Gashouder Westergasfabriek in Amsterdam.calvepindakaasnews.jpg5

NEDERLANDSE UITVINDING POPULAIR OVER DE GRENZENCasablanca, Osaka en Aalborg. Het is een kleine greep uit de grote groep...

Bazar Curieux1

EERSTE NAMEN BAZAR CURIEUX 2009 Op zaterdag 5 december 2009 vindt in de Rotterdamse Maassilo de tiende editie...

REACTIES

Avatar pongolesi
vr 09 okt 2009 11:29

pongolesi Het is regisseur niet regiseur, en bovendien is Tarantino niet de regisseur van from dusk till dawn maar de schrijver. De film is geregisseerd door Robert Rodriguez.

 0
geen avatar
vr 09 okt 2009 11:54

Jboog pongolesi schreef:
Het is regisseur niet regiseur, en bovendien is Tarantino niet de regisseur van from dusk till dawn maar de schrijver. De film is geregisseerd door Robert Rodriguez.


Azijnpissert...

Wel leuk zo'n feestje alleen weer zo ver van heir.. :(

 0
Avatar E-Clect-Eddy
vr 09 okt 2009 12:06

E-Clect-Eddy ..en de dag erna een iets meer Mexicaans georiënteerde avond in Paradiso: Night of the Dead - Dia de los Muertos.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.