David Bowie in Arena ipv Arrow Classic Rock

Door Knoedel op 18 maart 2004 - 14:16 1 Het concert dat David Bowie op vrijdag 11 juni in het kader van het Arrow Rock Festival in Lichtenvoorde zou geven, is verplaatst naar de ArenA in Amsterdam. Omdat het niet mogelijk bleek op vrijdag een totaalprogramma samen te stellen in de geest van het festival, is besloten tot een apart concert van David Bowie in de ArenA los van het festival. Met de verplaatsing van David Bowie komt de geplande festivalprogrammering van vrijdag 11 juni te vervallen. Kaarten voor het concert van David Bowie in de ArenA zijn vanaf aanstaande zaterdag te koop.

Het toegangsbewijs (vrijdagkaart of driedagenkaart) voor het Arrow Rock Festival blijft geldig voor het concert van David Bowie in de ArenA (staanplaats veld). Mensen in het bezit van een driedagenkaart kunnen dus én naar de ArenA op vrijdag én het weekend naar Lichtenvoorde. Mensen met een driedagenkaart die niet naar de ArenA willen kunnen het beste een weekendkaart kopen en de driedagenkaart onder vermelding van NAW gegevens en bank- of girorekening vanaf 1 april 2004 voor restitutie terugsturen naar: TSN, o.v.v. Arrow, Eisenhowerlaan 118, 2517 KM Den Haag. Vrijdagkaarten voor het ARF kunnen desgewenst ook vanaf 1 april tot uiterlijk 28 mei 2004 worden teruggestuurd naar bovenstaand adres voor restitutie.

De camping gaat op vrijdag om 12.00 uur open. Voor de campingbezoeker wordt een alternatief vrijdagavondprogramma gepresenteerd.

Hier lees je alle informatie over Arrow Classic Rock 2004North Sea Jazz 2003 logo

SANTANA OP NORTH SEA JAZZ 2004Via onze nieuwssubmit kregen we binnen dat Santana op het North Sea Jazz...

Moshpit

EUROPEAN HARDCORE PARTY GEANNULEERD Het leek er op dat de sluiting van de Platte Zoal in Maastricht geen roet in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.