Voorverkoop Speedfest en Persistence Tour loopt extra hard na uitstel Slayer-tour

Door OurLadyPeace op 20 november 2009 - 12:29 Afgelopen weekend werd bekend dat metalband Slayer zijn aanstaande Europese tournee uit heeft moeten stellen tot maart 2010 als gevolg van een medische ingreep bij frontman Tom Araya. Aangezien de twee Slayer-concerten direct na het weekend van Speedfest en de Persistence Tour zouden plaatsvinden (op maandag 30 november en dinsdag 1 december), blijkt een groot aantal Slayer-liefhebbers besloten te hebben nu toch naar Speedfest en/of de Persistence Tour te willen gaan, waardoor de voorverkoop extra snel gaat.

"Ik hoor al wekenlang om me heen dat mensen balen dat ze tussen Slayer en Speedfest moeten kiezen”, legt Peter Pan Speedrock-voorman Peter van Elderen uit. "Niet alleen financieel is Slayer én Speedfest niet voor iedereen haalbaar, ook twee tot vier dagen achter elkaar feesten blijkt niet voor ieders fysiek gestel gewenst”, grijnst hij veelzeggend.

Vorig jaar was Speedfest uitverkocht. Dat is nu nog niet het geval. Een kaartje kost €25,-. E-tickets kunnen gekocht worden via de website van het festival. Behalve de verkoop van de E-tickets voor Speedfest zijn op de website ook kaarten voor de Persistence Tour te koop, het indoor hardcore/metal festival dat de dag na Speedfest op dezelfde locatie zal plaatsvinden. Ook deze tickets kosten € 25,-. Een combiticket voor beide festivals kost € 35,-. En we hebben natuurlijk een te gekke prijsvraag!

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefgwar7

GWAR, SEPULTURA EN DESTINE OP NIRWANA TUINFEEST 2010De bands Gwar, Sepultura en Destine komen op Nirwana Tuinfeest 2010. Dit...

maestrosvaultcomnews.jpg16

WINNEN: MESSENGERBAG SLAYER Actie: Slayer Messengerbag De Slayerfans weten het natuurlijk al, maar de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.