Winnen: kaarten Dag in de Branding meets State-X New Forms

Door Jazza op 01 december 2009 - 12:47 1 Zaterdag 12 december is Den Haag dé plek voor spannende en avontuurlijke livemuziek. Zowel State-X New Forms als Dag in de Branding vinden die dag plaats in de Hofstad en focussen zich op vernieuwende artiesten die speciale optredens op de planken brengen. ‘Het beste uit twee werelden’, zo presenteren twee bijzondere collectieven zich op zaterdag 12 december aan hun publiek. Dag in de Branding, festival voor nieuwe muziek, en State-X New Forms, festival voor avant-rock en nu-art, bundelen hun krachten voor een programma waarin
alles draait om uitersten, emoties en ontdekkingen. Zowel Dag in de Branding als State-X New Forms staan bekend om hun vooruitstrevende en vernieuwende wijze van presenteren van muziek en performance.

Optredens zijn er van Jon Hopkins, Seamus Cater, de Veenfabriek, Peter Greenaway, AU, MiaMia en Lunapark en zullen er uitvoeringen plaatsvinden van composities van Enrico Chapela (‘La Mengambrea'), Arvo Pärt (‘Fratres’) en David Lang (‘Cheating, Lying, Stealing’). Een combikaartje voor beide festivals en alle locaties kost €30. Maar met Festivalinfo kan je er ook gratis heen! We hebben namelijk weer een toffe prijsvraag:

We geven 2 x 2 passe-partouts weg voor Dag in de Branding meets State-X New Forms op zaterdag 12 december.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Dag in de Branding wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Dag in de Branding als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Dag in de Branding zou willen) naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van 'Dag in de Branding' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Sinterklaas.jpg17

PAKJESAVOND KOMT ERAAN!Komende zaterdag is het weer Sinterklaas en dat moet gevierd worden! Daarom...

STRP Festival3

NIEUWE DATUM IN NOVEMBER VOOR STRP FESTIVAL Het STRP Festival verplaatst in 2010 van april naar november. De vierde...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.