Knallend het jaar uit!

Door OurLadyPeace op 23 december 2009 - 21:34 1 Happy New Year, Gelukkig Nieuwjaar, Bon Année, Glückliches Neues Jahr, Feliz Año Nuevo.

Weet jij al waar en hoe je Oud & Nieuw gaat vieren dit jaar? Voor mensen die liever niet thuis blijven zitten, zetten wij de leukste feesten op een rijtje.

013 pakt dit jaar uit met een hele rits toffe acts om het nieuwe jaar in te luiden. Present zijn o.a. C-mon & Kypsky, Nobody Beats The Drum, Mightyfools en Generation Bass. Aangevuld met nog een tal van andere dj's gaat het dak er ongetwijfeld af in Tilburg.

Op het Museumplein in Amsterdam is het jaarlijkse feestje van de Staatsloterij met Marco Borsato en Tijl Beckand. En in Rotterdam is de 'Nationale Nieuwjaarsnacht'. Aan de voet van de Erasmusbrug kun je het nieuwe jaar in met optredens van o.a. Esmee Denters, Di-rect, Waylon en Baggi Begovic.

Natuurlijk zijn er in Amsterdam ook talloze andere feesten. Zo kun je in Paradiso naar 'Bal Masqué MMX', een gemaskerd bal tijdens Oud & Nieuw. De Melkweg wordt op zijn kop gezet tijdens 'NYE-Knalwerk'. In de Oude Zaal vindt voor de tweede maal het supergezellige discofeestje Foxes & Wolves plaats. In The Max kan je een stuiterende mix van electro en hiphop verwachten. De Theaterzaal wordt omgetoverd tot een heel intiem danszaaltje en in de Cinema worden korte filmpjes vertoond.

Of je gaat naar een van de feestjes van Loveland. In NH Grand Hotel Krasnapolsky staan tijdens 'Loveland New Year' o.a. Aux Raus, Michel de Hey en Joost van Bellen. Ben je meer van de glamourfeestjes dan kun je naar 'Loveland Dynasty' in de Apollo Ballroom. Daar treden Loïs Lane, Ron Carroll, Wicked Jazz Sounds en The Sugarhill Gang op.

In de Heineken Music Hall vindt de tweede editie van Qountdown plaats met Noisecontrollers en DJ Ruthless en in de Westerunie kun je naar 'Knalfuif 2010' met o.a. Wouter de Moor, Juan Sanchez en Beesmunt Soundsystem. Derrick May en Ille Bitch staan tijdens 'Evotions NYE' in The Powerzone.

Ook in Rotterdam is genoeg te beleven. In Rotown staan Benjamin Herman 4-tet, Lucky Fonz III (Dj Set), Bootsy Paul en ADHDJ. In de Watt kun je naar 'Watt's Toen & Nu Feest' met o.a. Zombie Nation en Bad Company. En in Outland kun je naar 'New Years Eve with....Chuckie and friends'.

In Eindhoven kun je naar 'Regrette Rien: Effenaar Oud & Nieuw Festival' met o.a. The Madd, DJ Xinix en zZz. Of naar 'Extrema RE:create' in het Klokgebouw in Eindhoven met Fedde le Grand en Ricky Rivaro. En in Dynamo is er een 'Gbbr Nieuwjaarsfeestje' met DJ Promo, Darkraver en Nosferatu.

Ook in Den Haag zijn verschillende feesten. In Seven is er een 'NYE Party' met o.a. Warren Fellow en in Le Paris kun je naar 'Gekkehouse NYE' waar Lucien Foort, Skitzofrenix en The Outsiders staan.

In de Central Studios in Utrecht zie je o.a. Kraak & Smaak en Audio Bullys tijdens 'Nightlife Circus'. Diezelfde Audio Bullys staan ook in de Go Planet in Enschede tijdens 'Ex Porn Star NYE'. Ook Tony Cha Cha en The Opposites kun je daar vinden. En in Nijmegen kun je in Matrixx naar 'Out With a Bang' met Catscan, Pavo en Deepack. Of 'Ministry Of Sound NYE' in Club Soho in Roermond. Daar staan Jayson Miro en Paul Deighton.

In de North Sea Venue in Zaandam vindt 'Hardcore 2010' plaats. Hier zie je o.a. Korsakoff, Akira, Outblast en Angerfist. In Goes kun je in de Zeelandhallen naar 'The Ballroom' met o.a. Vato Gonzales, Hardwell, Benny Rodrigues en The Partysquad. En in de Lexion in Westzaan staan DJ Jean, Fausto en vele anderen tijdens 'The Real Sexy New Years Vibe'.

Mocht je het verder van huis willen zoeken dan kun je ook nog naar 'Sensation Germany: Wicked Wonderland' in de Espirit Arena in Düsseldorf.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefhaldernpop.jpg2

EERSTE NAMEN VOOR HALDERN 2010Van 12 tot en met 14 augustus 2010 vindt in het Duitse plaatsje Rees-Haldern...

Daily Bread contest1

ONTWERP DE NIEUWE HOES VOOR DAILY BREAD EN WIN EEN... Ze zijn kil, hardvochtig en onverbiddelijk in hun smaak, daar bij Vice ....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.