Ontwerp de nieuwe hoes voor Daily Bread en win een weekendje New York!

Door Jazza op 23 december 2009 - 14:43 1 Ze zijn kil, hardvochtig en onverbiddelijk in hun smaak, daar bij Vice . Dus als het tijdschrift iets niet mooi vindt, zeggen ze dat. Zelfs als het de albumhoes is van een garagerockband die bestaat uit de schattigste, meest frisse kids ooit en een favoriet is van de Festivalinfo-redactie: Daily Bread. Maar lelijk is lelijk.

Gelukkig zijn ze dan ook weer niet lullig om te helpen dingen beter te maken. Zeker niet als Converse, die al jaren jonge bands en creativiteit support, ze enigszins dreigend in de nek hijgt. Daarom hebben ze het volgende besloten, en daar helpt Festivalinfo ze graag bij: Vice zet een designcontest op om de hoes van de nieuwe single About Birds and Bees, van Daily Bread te ontwerpen. En that's where you come in!

Het winnende design wordt daadwerkelijk gebruikt als hoes voor de tweede single van de band, en ligt eind januari in de winkel! Mocht je een carrière als vormgever/de nieuwe Parra ambiëren, is dit natuurlijk errug leuk. (En als dat niet het geval is, heb je in ieder geval een mooi verhaal om aan je vrienden te vertellen). En de prijzen voor die creativiteit zijn niet misselijk:
- 2 vliegtickets en hotel voor een weekeindje New York
- een jaarabonnement op Vice
- een Converse pakket
- medaille met ‘Ik ben de winnaar’ erop.


Hier bij Festivalinfo zouden we maar wat graag zo'n stoere medaille winnen. Hoe? Door HIER te klikken. Veel succes!Vuurwerk

KNALLEND HET JAAR UIT!Happy New Year, Gelukkig Nieuwjaar, Bon Année, Glückliches Neues Jahr, Feliz...

Wacken 20105

NIEUWE NAMEN WACKEN OPEN AIR 2010 Na grote namen als Slayer, Iron Maiden en Mötley Crüe, zijn er alweer nieuwe...

REACTIES

Avatar BasP
wo 23 dec 2009 15:07

Wrong Ik zie de winnaar al: http://www.viceland.com/nl/dailybread/DESIGNS/tumb/Casper_Herselman.jpg

lol!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.