Extra kaarten voor Rock Werchter 2004 in de verkoop

Door Knoedel op 08 juni 2004 - 00:38 1 Heel goed nieuws voor wie geen ticket voor Rock Werchter kon bemachtigen en die, geheel terecht, niet wil ingaan op de prijzen die de woekerhandelaars op het internet voor een ticket vragen.

Vanmorgen worden er extra tickets in verkoop gebracht. Het festivalterrein is namelijk 2 hectares groter geworden waardoor de capaciteit van het terrein licht verhoogd kan worden. Met deze extra tickets hoopt Rock Werchter ook een oplossing te bieden voor het probleem van de woekerhandel. Intussen is gebleken dat het probleem van de woekerhandel lichtelijk overdreven en overschat wordt. Het zou slechts over een 500-tal tickets gaan die aan woekerprijzen te koop aangeboden worden. Het parket van Leuven is met een onderzoek gestart naar de aanbieders van deze tickets.

Er zijn vandaag (8 juni) dus 2.000 extra tickets per festivaldag in verkoop gebracht worden. De tickets kunnen vanaf 10u besteld worden via Go For Music: 0900 2 60 60 en www.goformusic.be. Per persoon kunnen slechts 2 kaarten besteld worden. Er zijn naast deze extra dagtickets voor vrijdag, zaterdag en zondag ook nog dagtickets voor donderdag verkrijgbaar en campingtickets voor wie in het bezit is van een festivalticket.

TICKETPRIJZEN
dagticket donderdag 1 juli: 45 euro
dagticket vrijdag 2 juli: 55 euro
dagticket zaterdag 3 juli: 55 euro
dagticket zondag 4 juli: 55 euro

campingticket (ongeacht duur van verblijf): 15 euro in voorverkoop.

Na al dit goede ticketnieuws ook nog een nieuwe naam voor de Rock Werchter line-up. Modest Mouse zal het festival aandoen.

Hier lees je alle informatie over Rock Werchter 2004.


Pukkelpop 2004 (trein)

NIEUWE TOEVOEGINGEN PUKKELPOPEven een paar nieuwe namen voor Pukkelpop: Vrijdag Kaizers Orchestra,...

Huntenpop

OOMPH! VERVANGER DIE HAPPY OP HUNTENPOP 2004 De Duitse band Die Happy heeft helaas haar optreden tijdens Huntenpop 2004 af...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.