Line-up Dance Valley bijna rond

Door Cartman91 op 25 maart 2010 - 12:02 1 Het grootste dance festival van Nederland, een van de grootste van Europa, heeft de line-up voor de 16e editie zo goed als rond. Namen als Sander Kleinenberg, Erick E, Armin van Buuren en Kraak & Smaak gaan plaatjes draaien in Spaarnwoude, waar een waslijst aan artiesten op het affiche staan. Eerder was Ida Engberg bevestigd voor Dance Valley.

Het festival wordt gehouden op 7 augustus op het festivalterrein in Spaarnwoude, tickets zijn verkrijgbaar en kosten 62,50 euro per stuk.

Kijk hier voor de volledige line-up en meer info over Dance Valleyuniversiteitgentnews.jpg7

UNIVERSITEIT GENT HEEFT BEWEGINGEN ROCK WERCHTER...U dacht dat u op een festivalweide in de grote massa kon opgaan en anoniem...

boogiedownnews.jpg2

DERDE EDITIE VAN GRATIS HIPHOPFESTIVAL BOOGIEDOWN BREDA De derde editie van het gratis hiphopfestival Boogiedown Breda wordt gehouden...

REACTIES

Avatar awakening
do 25 mrt 2010 12:38

awakening Fijne lijn omhoog!!!! Maar bij lange na niet zo fijn als de line-up die awakefest afgelopen dinsdag presenteerde!!!! Die is ongeloofwaardig legendarisch en kwalitatief onovertroffen!!!

 0
Avatar awakening
do 25 mrt 2010 12:41

awakening Waarom lees ik daar eigenlijk niks over terug? Ik snap dat dit geen partyflock is maar een technofestival met 35000 bezoekers die steevast uitverkocht is en in de boeken staat als het grootste technofestival ter wereld georganiseerd in ons koude kikkerlandje met 25% buitenlandse verkoop is toch een artikeltje waard lijkt mij zo?!

 0
Avatar Marz667
do 25 mrt 2010 12:55

marz667 awakening schreef:
Waarom lees ik daar eigenlijk niks over terug?

Bedankt voor je opmerking, maar we besteden regelmatig aandacht aan Awakenings :) Zie hier nog een bericht van een paar dagen terug: http://www.festivalinfo.nl/news_detail.php?news_id=9346 Op zulke feesten zijn de artiesten vaak in een lading bekend, waardoor het minder aandacht krijgt op onze voor/nieuwspagina dan een Pinkpop en Werchter. Dit is nu eenmaal de manier waarop Awakenings en erg veel dance-festivals werken :)

 0
Avatar awakening
do 25 mrt 2010 15:21

awakening Helder verhaal, bedankt voor de uitleg!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.