LOTS Festival maakt eerste vrijdag act bekend

Door Sheryla op 15 april 2010 - 13:52 1 Het nieuwe bourgondische festival voor levensgenieters heeft een naam aan de line-up toegevoegd.

Roxy Music, bekend van nummers als 'Love is the Drug' en 'Avalon' is bevestigd door de organisatie van het LOTS festival. Er staat een volledig optreden gepland voor Bryan Ferry, Phil Manzanera, Andy Mackay en Paul Thompson op vrijdagavond 27 augustus. De eerder bevestigde acts Björn Again, Coldplace, Ray Davies, Fischer Z, Raymond van het Groenewoud, Melanie, Simple Minds,The Sweet en The Waterboys zijn geboekt op de zaterdag.

Het LOTS Festival vindt plaats op 27, 28 en 29 augustus in Biddinghuizen. Voorverkoop is reeds van start gegaan, een ticket voor het driedaagse festival kost 95 euro.pinkpop2010logo.jpg6

PINKPOP 2010 VOOR DRIEKWART UITVERKOCHTTot 2008 was Pinkpop met 60.000 verkochte kaarten uitverkocht, maar in 2010...

roskildefestivalnews.jpg7

PATTI SMITH, THE PRODIGY E.A. OP ROSKILDE 2010... Het Roskilde Festival heeft vandaag een aantal nieuwe namen toegevoegd aan de...

REACTIES

Avatar Kwark92
do 15 apr 2010 14:23

Kwark92 jeeej...!

ik droom er echt van om hier naartoe te gaan!
*not

ik ga demonstratief nog meer zooi maken op Lowlands, en hopen dat ze de toko niet schoon krijgen voordat die 'levensgenieters' naar Biddinghuizen afreizen.

 0
Avatar TrentRez
do 15 apr 2010 16:15

TrentRez Kwark92 schreef:
jeeej...!

ik droom er echt van om hier naartoe te gaan!
*not

ik ga demonstratief nog meer zooi maken op Lowlands, en hopen dat ze de toko niet schoon krijgen voordat die 'levensgenieters' naar Biddinghuizen afreizen.


Hoe triest kan je zijn.
Kijk, dat het niet je muziek is en het festival je niet aanspreekt is niks mis mee.
Iedereen heeft een andere smaak.
Oplossing hiervoor is simpel.
Ga niet naar het festival en ga je bezig houden met zaken die je wel leukt vindt of nuttig zijn en waarbij je andere mensen niet lastig valt.
Maar om een festival voor iemand anders te gaan verzieken door expres rotzooi te gaan lopen trappen is toch echt mega triest.

 0
Avatar SnarfLiono
do 15 apr 2010 23:46

SnarfLiono Afhankelijk van waar je woont kun je in max 3 uur naar Lokeren rijden en voor max. 25 Euro Roxy Music zien, zonder een tipi inclusief drank, drugs en prostituees te hoeven huren voor €1250,-

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.