Uitbreiding en line-up Sinner's Day festival

Door Emma op 10 mei 2010 - 15:33 1 Zondag 31 oktober vindt alweer de tweede editie van het Belgische Sinner's Day festival plaats en ook dit jaar zullen er weer enkele new wave en (post)punk acts naar de Hasseltse Ethias-hallen afreizen.

In totaal zullen in de Ethias-hallen op twee podia maar liefst 16 nationale en internationale bands, waaronder Nina Hagen Band, Marc Almond (Soft Cell), The Selecter, Peter Murphy (Bauhaus), Jah Wobble, Poesie Noire, Marky Ramone en Department S een optreden verzorgen.

Na het succes van vorig jaar (ruim 10.000 bezoekers) is de bezoekers-capaciteit van het festival met maar liefst 50 procent uitgebreid om de verwachtte 15.000 bezoekers een plaatsje te kunnen geven.

Tickets gaan weg voor 55 euro en zijn o.a. te koop via Sherpa.be.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrieftmfawardsnews.jpg1

NIEUWE NAMEN LINE UP TMF AWARDS FESTIVALEr zijn drie nieuwe namen bekend gemaakt voor het TMF awards Festival dat dit...

Appelpop 2007 logo9

APPELPOP BREIDT AFFICHE UIT De organisatie van Appelpop heeft vier nieuwe namen bekend gemaakt voor het...

REACTIES

Avatar E-Clect-Eddy
ma 10 mei 2010 20:32

E-Clect-Eddy Weer een hele fijne line-up maar ook dit jaar moet ik het missen vanwege vakantie> Hoop Jah Wobble en Poise Noir, nog ergens anders tegen te komen. De anderen zijn volgens mij gemakkelijker ergens anders tegen te komen. Zou Jah nog zin hebben om met John Lydon op het podium te staan nu dat PIL weer toert?

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.