VERSLAG: Sziget 2023 - Zaterdag

Festivalinfo was aanwezig op Sziget 2023 voor een verslag in woord en beeld. Bekijk hier de 21 foto's.

Naar het Sziget 2023 - Donderdag verslag
Naar het Sziget 2023 - Zondag verslag
Bekijk de Sziget 2023 - Zaterdag foto's

VERSLAG: Andrea Roell  

Sziget - Zaterdag

De derde dag van Sziget wordt vaak als een soort van zombie dag ervaren door de fotografen/verslaggevers.
Vermoed dat het komt door de euforie om weer op het eiland te zijn op de eerste dag, alles weer te herontdekken en te zien wat er is veranderd, dag twee ook van alles willen mee krijgen om op dag drie licht overprikkeld van al het moois even een hersenmist te hebben…
Zo ook bij deze fotograaf/recensent, waardoor het een kort lijstje is geworden voor deze dag.

Het muzikale avontuur begon met Mimi Webb op de MainStage, de jonge dame die in 2020 door TikTok al snel een flinke aanhang wist op te bouwen met vrolijke liedjes. Toonvast en met een brede glimlach charmeerde ze het publiek.

Het was even spannend of Niall Horan fotografen zou toe laten voor het podium, maar gelukkig was festivalinfo een van de geselecteerden! Het uitzinnige publiek liet flink van zich horen toen de Ier opkwam (het gegil was waarschijnlijk door de gehele stad Boedapest te horen).
One Direction fans konden hart ophalen met de uitvoering van “the Story of my Life”, die luidkeels werd mee gezongen door het publiek.

In de Freedome was het instrumentale ensemble van Jungle by Night te horen, tot groot genoegen van vele Nederlanders die aanwezig waren op het eiland! De 7 koppige band bouwde het eerste nummer heel mooi op door een voor een de muzikanten te laten invoegen in de opbouw van het nummer, waardoor de aanstekelijke energie al snel insloeg bij het publiek.

Meester DJ David Guetta sloot de avond af op de MainStage, met veel lazers, vlammen en uiteraard confetti die de lucht doorkliefden en bekende nummers waar het veld nog verder van het weinige gras werd ontdaan, door het enthousiaste dansen van de bezoekers.

FOTOGRAFIE: Andrea Roell  

12
Mimi Webb foto Sziget 2023 - Zaterdag Mimi Webb foto Sziget 2023 - Zaterdag Mimi Webb foto Sziget 2023 - Zaterdag Mimi Webb foto Sziget 2023 - Zaterdag Mimi Webb foto Sziget 2023 - Zaterdag  foto Sziget 2023 - Zaterdag Niall Horan foto Sziget 2023 - Zaterdag Niall Horan foto Sziget 2023 - Zaterdag Niall Horan foto Sziget 2023 - Zaterdag Niall Horan foto Sziget 2023 - Zaterdag Niall Horan foto Sziget 2023 - Zaterdag Niall Horan foto Sziget 2023 - Zaterdag
 
12
 
festival logo

SZIGET 2023 - ZONDAGDag 4 op Sziget was een energieke dag! Festivalinfo was erbij voor het...

Sziget 2020 logo

SZIGET 2023 - DONDERDAG Sziget 2023 ging weer goed van start! Festivalinfo was erbij.