ARTIEST: Velvet Revolver

Uit: Hollywood, CA - Amerika

Velvet Revolver is met recht een superband. Niet alleen heeft deze jonge band met drie voormalige leden van Guns n' Roses (Slash, Matt Sorum & Duff McKagan) een instrumentale basis die trommelvliezen doet splijten, daarnaast hebben ze ook nog eens een van rock's beste zangers: Scott Weiland.
Want hoewel Axl Rose met Guns n' Roses nog steeds opgesloten zit in de studio om de never ending story 'Chinese Democracy' nog maar een keer te mixen, verlieten een voor een alle leden de band. Slash, Duff en Matt kwamen samen voor een tribute van een overleden muzikant, en het bleek nog altijd te klikken. Daarop werd besloten om eens samen wat op te gaan nemen, en toen kon de groep op zoek naar een zanger. Na een jaar zoeken bleek Stone Temple Pilots net uit elkaar te zijn gegaan, en kon Scott Weiland worden ingelijfd. Samen met hem nam de band 'Contraband' op, een cd vol ijzersterke keiharde rock 'n roll. De heren zijn klaar om de wereld te laten rocken, al gaat het met de nodige moeite omdat Weiland nog steeds last heeft van zijn drugsverslaving.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (12) oude optredensreadmore

KOMENDE OPTREDENS

Wij hebben geen informatie over komende shows van Velvet Revolver. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (12) oude optredensreadmore

FOTO'S VAN Velvet Revolver

Foto Velvet Revolver te Fields of Rock 2007 Foto Velvet Revolver te Fields of Rock 2007 Foto Velvet Revolver te Fields of Rock 2005 Foto Velvet Revolver te Lowlands 2004 Foto Velvet Revolver te Fields of Rock 2007 Foto Velvet Revolver te Lowlands 2004
 
Bekijk alle 21 foto's van Velvet Revolverreadmore

Velvet Revolver NIEUWS

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

Avatar Anihalas
Anihalas
no user avatar
KayBee
Avatar Boskabouter
Boskabouter
Avatar Larsje86
Larsje86

In het wil graag live zien lijstje van

Avatar bahamin
bahamin
Avatar massammy
massammy
Avatar Liblom
Liblom
no user avatar
molly

Live gezien door:

Avatar BenVer
BenVer
Avatar Hypi
Hypi
Avatar CaroFem
CaroFem
Avatar headbanger
headbanger