ARTIEST: Death Letters

print
mail to friend
Nederland

In 2004 schreven Victor en Jordi zich in bij de popcentrale in Dordrecht. Ze kenden elkaar daarvoor nog niet. Na twee jaar lang gespeeld te hebben in een Popcentrale band vroeg Jordi aan Victor of hij met hem een tweemansband wilde beginnen. Victor was razend enthousiast en hij zij ja. Jordi gaf een cd’tje aan Victor mee om eerst uit te proberen of het wel met z’n tweeën zou lukken. Uit eindelijk na hun eerste repetitie waren ze razend enthousiast en besloten ze om door te gaan.
In november 2006 waren The Death Letters een feit. Toen ging het ineens heel erg snel, ze begonnen nummers te schrijven en ze hadden al 10 nummers na 4 keer geoefend te hebben.

The Death Letters omschrijven hun muziek graag als Rock/Blues met Hard Rock, Country, Pop en Punk invloeden. Ze zien het breed en daarom zijn de invloeden ook heel breed. Ze zijn beïnvloed door o.a. The Black Keys, The Datsuns, John Lee Hooker, Son House, Hank Williams, John Frusciante en The Ramones. Ze vinden dat je ook goede muziek kunt maken met maar 2 personen, ‘Zolang je het maar meent’ is daarom ook hun motto.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (137) oude optredensreadmore

KOMENDE OPTREDENS

Wij hebben geen informatie over komende shows van Death Letters. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (137) oude optredensreadmore

FOTO'S VAN Death Letters

Foto Death Letters te Geuzenpop 2009 Foto Death Letters te Noorderslag weekend 2009 Foto Death Letters te Noorderslag weekend 2009 Foto Death Letters te Geuzenpop 2009 Foto Death Letters te Vlaamse Reuzen Hollandse Leeuwen 2011 Foto Death Letters te Zwarte Cross 2009
 
Bekijk alle 33 foto's van Death Lettersreadmore

Death Letters NIEUWS

Al het Death Letters nieuwsreadmore

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

Avatar kunning
kunning
Avatar yourfavouriterecord
yourfavouri
Avatar KidsnBillies
KidsnBillie
no user avatar
blacknath

In het wil graag live zien lijstje van

Avatar Dylansmink
Dylansmink
Avatar pilon
pilon
Avatar yvonnewesterman
yvonneweste
Avatar Spaz
Spaz

Live gezien door:

no user avatar
RunaNiks
Avatar MUSIC_ISMYLIFE
MUSIC_ISMYL
Avatar Jurg666
Jurg666
Avatar japieo
japieo