15-jarige organiseert EDM festival

Mark with a K
15-jarige organiseert EDM festival
Door sjoertb op 30 juli 2015 - 13:50 1 Daan Holemans is slechts vijftien jaar oud maar dat weerhoudt hem niet van het organiseren van een festival in zijn woonplaats Westerlo. Sinds zijn elfde is hij DJ en draait hij op feesten. Acht maanden geleden daagden zijn vrienden hem uit om "iets zots" te doen. Dus besloot hij een festival te organiseren.

Het festival heet Sunsector en vindt plaats op 15 augustus. Op het programma staan hardstyle DJ Mark with a K (foto), Wooden Sound, Akyra, Lennert Wolfs, Skyline, A-Team, T-Bow en ook Daans neef Robby.

Met de hulp van ouders, vrienden, familie, enkele sponsors en vooral Daans eigen spaarpot wordt het festival gefinancierd.

Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur. Informatie over de verkooppunten wordt nog bekendgemaakt via de Facebook-pagina.

Via Gazet van Antwerpen.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Libelle Outdoor

GUUS MEEUWIS, THE COMMON LINNETS EN KENNY B OP...Dit jaar wordt het festival Libelle Outdoor voor het eerst gehouden. Het...

Absolutely Free Festival AFF

PETER KERNEL EN EL YUNQUE VALLEN IN VOOR DARK SKY OP... De band Dark Sky zal niet te zien zijn tijdens het Absolutely Free...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.