Le Guess Who? voor Braziliaanse sambakoningin en protestzangeres Elza Soares

Le Guess Who 2015
Le Guess Who? voor Braziliaanse sambakoningin en protestzangeres Elza Soares
Door Cartman91 op 24 augustus 2016 - 15:30 1 Het Utrechtse festival Le Guess Who? heeft de Braziliaanse sambakoningin en protestzangeres Elza Soares gestrikt. Elza geldt in Brazilië als een belangrijk tegengeluid als het gaat om onderdrukking en onrecht omtrent geslacht, huidskleur, seksuele geaardheid en klasse. Verder wordt ze ook beschouwd als een 'grande dame' in de samba wereld.

Het festival vindt plaats van 10 t/m 13 november op diverse locaties in Utrecht. Tevens is het een jubileum editie, het festival wordt namelijk alweer voor de 10e keer georganiseerd.

Tickets voor het festival zijn nog steeds verkrijgbaar via Ticketmaster. Een dagkaart kost je 40 euro, een passe-partouts kost je 125 euro (prijzen exclusief servicekosten). Hieronder vindt je de ticketlinks voor de divserse soorten kaarten voor het festival:

Passe-partouts
Donderdag ticket
Vrijdag ticket
Zaterdag ticket
Zondag ticket

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



JonathanJeremiahnews

PROGRAMMA TAKE ME TO CHURCH 2016 BEKEND (O.A.... Take Me To Church heeft een duidelijk concept: concerten met bands van...

festivalinfonieuwlogo

LOWLANDS EN PUKKELPOP IN BEELD: FOTO'S EN REVIEWS Afgelopen weekend vonden Lowlands en Pukkelpop plaats. Twee van de bekendste...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.