Lowlandsgangers die op de bussen wachten kunnen genieten van mini-festival op het station

Lowlands 2016
Lowlandsgangers die op de bussen wachten kunnen genieten van mini-festival op het station
Door Cartman91 op 18 november 2016 - 12:44 1 Reizigers die met de bus naar Lowlands gaan kunnen, terwijl ze op de bussen richting het festivalterrein in Biddinghuizen wachten, genieten van een mini-festival op het station. Althans, als het aan de gemeenteraad van Lelystad ligt. Zo valt te lezen op de website van Omroep Flevoland.

De gemeenteraad heeft tijdens de raadsvergadering unaniem een motie aangenomen die dit mogelijk maakt. Het idee van deze motie is opgezet door Lelystedeling Kees Bakker tijdens de motiemarkt in diezelfde stad. Bakker laat wel weten dat hij geen ervaring heeft met het organiseren van een festival en krijgt om die reden hulp van poppodium Underground en Citymarketing Lelystad.

Hoe dit precies opgezet gaat worden en hoe het festival dan moet gaan heten is nog niet bekend. Voor het Lowlands festival zelf (18 t/m 20 augustus) is eveneens niet bekend wie er allemaal op het programma staan. De ticketprijzen zijn daarentegen wel bekend, die liggen op 160 euro (inclusief servicekosten) per kaartje en zijn via Ticketmaster te verkrijgen.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Modeselektor

BLOCKBEATZ PRESENTEERT MODESELEKTOR BIJ ROTTERDAM...Blockbeatz keert na 8 jaar terug met een nieuw evenement. Blockbeatz heeft...

Jera On Air owl 2015

JERA ON AIR MAAKT EERSTE NAMEN BEKEND (O.A. COMEBACK... Het Limburgse festival Jera On Air maakt vandaag de eerste 9 namen bekend....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.