Strudel und Streifen

Uit: Breda - Nederland

Ongelooflijk, bizar……. en keer op keer eigenwijs? Noem het een mix van Oostenrijkse Egeländer met een poppie afdronk. Oostenrijk daar liggen de roots van Strudel.

Zorgvuldige arrangementen ingekleurd met scherpe riffs en hoge tonen. Gepassioneerd, uniek en misschien wel verslavend. Een verband heeft het zeer zeker. Delen en met elkaar muziek beleven. Van klassiek tot modern. Met oog voor de Oostenrijkse traditie. Dat is Strudel und Streifen.

Als randprogrammering bij een meerdaags festival. Op een plein of ter afsluiting van een evenement. Toe aan traditionele muziek vol overtuiging? Het leven is een en al sjeu, want plezier is wat Strudel graag geeft. Zet je dan wel schrap want hij gaat recht op zijn doel af.

Met opgepoetste instrumenten brengt Strudel zijn stukken ten gehore. Die eerste noten klinken droog en melodieus of wacht…..dit is een Tiroler echo in een stuwende groove. Een sfeertje dat je vanaf het eerste moment pakt en pas weer loslaat als je veel later beseft dat het feestje al tijden voorbij is. Het motto van Strudel und Streifen: muzikaliteit doe je samen. Net als dat meedogenloos-tot-het-gaatje moment.

KOMENDE OPTREDENS VAN Strudel und Streifen

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Strudel und Streifen. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.