Swampcandy

Uit: Arnold - Amerika

Iets wat op bijna elk van hun shows hoort: "Ik wist niet dat ik dit soort muziek leuk vond. Hoe noem je het? "...... Het antwoord? “SWAMPCANDY!”
Met 270-225 shows per jaar sinds 2011, inclusief meerdere tours door de oostelijke Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Ierland, 4 full-length releases, 2 Ep's, 1 studio-release en 1 live full length video-release op stapel , weet Swampcandy wat slapen is.
Een band die een menigte de ene minuut met zijn vuisten op de tafels laat beuken en de volgende zwijgend op de rand van hun stoel laat zitten. Swampcandy is vuil en zoet, onbezonnen en attent, eenvoudig en complex. Het zijn echte verhalen die alleen voor jou zijn samengesteld.. Hun wortels zijn gefermenteerd in Amerikaanse modder, primitieve blues, vooroorlogse volksgeluiden, zigeunerjazz en ragtime. Doordrenkt van invloeden van Robert Johnson tot Radiohead.

OUDE OPTREDENS VAN Swampcandy

  • 10 mei `19

KOMENDE OPTREDENS VAN Swampcandy

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Swampcandy. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.