ARTIEST: This Is Hell

Uit: New York - Amerika

This is Hell, gestart in 2004 heeft na veel veranderingen eindelijk een solide line-up gevonden. Na “Sundowning”, het debuutalbum van deze New Yorkers zijn de verwachtingen voor hun tweede album “Misfortunes” hooggespannen. Zouden ze het succes van hun debuut kunnen evenaren of zou This Is Hell de zoveelste eendagsvlieg blijken te zijn? Al na de eerste keer luisteren is het duidelijk: This Is Hell is een blijvertje! Rauw, snel en in-your-face, dat zijn de woorden waar je aan denkt bij de tweede plaat. Naast keiharde muziek is er ook tijd ingeruimd voor wat welverdiende rustpuntjes. This Is Hell beukt live, dus dit moet je zien!

OUDE OPTREDENS VAN This Is Hell

Beijk alle oude (21) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN This Is Hell

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van This Is Hell. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN This Is Hell

Beijk alle oude (21) oude optredens

FOTO'S VAN This Is Hell

Foto This Is Hell te Groezrock 2010 Foto This Is Hell te Comeback Kid - 11/11 - Waterfront Foto This Is Hell te Groezrock 2010 Foto This Is Hell te Comeback Kid - 11/11 - Waterfront Foto This Is Hell te Comeback Kid - 11/11 - Waterfront Foto This Is Hell te Groezrock 2008
 
Bekijk alle 6 foto's van This Is Hell

This Is Hell NIEUWS

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: