ARTIEST: Architects

Uit: Brighton - Engeland    Genre(s): Metal - mathcore

Architects is opgericht in 2004 en heeft enkele naamsveranderingen ondergaan. Inharmonic en Counting the Days zijn hun vorige namen.

In 2005 brengt de band zelf een demo uit waarop het album 'Nightmares' volgt. Na een Europese en Canadese tour en festivals in Engeland gaat de band opnieuw de studio in voor het album 'Ruin' (2007). Na een tour door Engeland komt ook 'Hollow Crown' uit. In 2008 tourt de band o.a. met Suicide Silence, Emmure en Beneath the Massacre. Het succes van de band is gigantisch en ze tekenen met Century Media Records. Ook touren ze heel Europa door. In 2011 komt 'The Here and Now' uit en in 2012 volgt het nieuwste album 'Daybreaker'.

OUDE OPTREDENS VAN Architects

Beijk alle oude (69) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN Architects

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Architects. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Architects

Beijk alle oude (69) oude optredens

FOTO'S VAN Architects

Foto Architects te Jera On Air 2014 - Dag 1 Foto Architects te Graspop Metal Meeting 2019 - Vrijdag Foto Architects te Architects - 31/01 - 013 Foto Architects te Parkway Drive - 17/02 - 013 Foto Architects te Jera On Air 2017 - vrijdag Foto Architects te Graspop Metal Meeting 2017
 
Bekijk alle 60 foto's van Architects

Architects NIEUWS

Al het Architects nieuws

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: