Statelight

België

Het verhaal van Statelight is er eentje van vier vrienden die verbonden zijn met elkaar door een grote passie: de muziek. Het is dit gemeenschappelijk punt dat Gilles, Gwen, Angelo en Arthur gedreven heeft om samen een groep te vormen.

Net zoals het imago van de vier leden, is ook de muziek van Statelight spontaan en direct.
Al onmiddellijk wanneer je de muziek een eerste maal beluistert, ga je spontaan mee bewegen op het ritme. Een tweede maal, ga je al gewoon mee neuriën met de uiterst verleidelijke melodieën. De nummers van Statelight zijn zeer toegankelijk en tegelijk diepgaand.
De stem en de gitaren vloeien perfect in elkaar over, vullen elkaar perfect aan en slagen er in afwisselende sferen op te wekken, die zowel melancholiek, vrolijk als heftig kunnen klinken. De bassist en drummer van hun kant vormen samen de grondvesten die de nummers van de nodige en gepaste, meeslepende ritmes voorzien.

De vier bandleden doen echt alles om hun energie en de vreugde te delen. Ze wijden zich onvoorwaardelijk aan het zonder meer overdragen van krachtige en sensuele emoties.

Tussen woord en muziek, creëert Statelight een atmosfeer ……

KOMENDE OPTREDENS VAN Statelight

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Statelight. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.