DJ Crunsh

Uit: Stabroek - België

In 2000 besloot hij over te stappen naar de Techno en dat was een wijze beslissing. Hij was het moe en beu om steeds weer die stomme fuifmuziek te draaien en koos voor de harde beats. In zijn korte bestaan als techno DJ heeft hij toch al wel wat feestjes meegemaakt: Bosmoss, First Flight, Club Govio en natuurlijk de kleine maar steeds swingende ‘Stop the madness’ feestjes waar hij mede organisator van is.
Vaak draait hij samen met de Bosmoss crew, maar hij heeft toch al de eer gehad om met enkele andere bekenden op feestjes te draaien: Paul Chambers, Chunky Asshabib en T-Quest.

Stop the Madness is van hetzelfde principe als Bosmoss: lokaal talent en lokale feestjes. Het enigste probleem is de mentaliteit van de overheid omtrent avondklok (3u) in Stabroek. Maar ze zijn nu op zoek naar een locatie om een groter (open) techno feestje te geven in de omstreken.

KOMENDE OPTREDENS VAN DJ Crunsh

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van DJ Crunsh. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.