ARTIEST: DJ Chain Reaction

Uit: Amsterdam - Nederland

Chain Reaction, geboren als Benjamin Janssen in Nederland, is een in Amsterdam gevestigde hardstyle artiest getekend bij Minus Is More.

Na zijn samenwerkingen met Crypsis bracht hij een prachtige solo versie en was verantwoordelijk voor de officiële Emporium 2010 Anthem.

De genoemde track "Lellebel" wordt gespeeld op elke massale hardstyle evenement en biedt een solide basis voor de toekomst.

Met de komende optredens op de meest belangrijke gebeurtenissen in Nederland en nu al een internationale carrière in landen als Zweden, België, Frankrijk en Duitsland, Chain Reaction bleek een veilige headliner te zijn, met tracks als The Record Breaking wordt gespeeld op Reverze en Hard Bass door andere dj's nog voor de officiële release.

In oktober 2013 werd een nieuwe samenwerking aangekondigd door de Minus is More label. Deze live-act genaamd Minus Militie uitgevoerd voor het eerst tot het afsluitende act op Hardbass 2014. De handeling bestaat uit Radical Redemption, Crypsis en Chain Reaction.

OUDE OPTREDENS

KOMENDE OPTREDENS

Wij hebben geen informatie over komende shows van DJ Chain Reaction. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS

Live gezien door: