ARTIEST: Dizzee Rascal

Uit: Londen - Engeland

Dylan Kwabena Mills, beter bekend als de Dizzee Rascal, is een Engelse rapper, songwriter en producer. Hij stond met veel succes reeds op meerdere edities van Lowlands, Pukkelpop, Glastonbury Festival, Reading/Leeds en vele anderen. 'Bonkers!' was dé zomerhit van 2009 en zorgde voor wereldwijde bekendheid voor de Britse rapper.

Het ex-lid van Roll Deep heeft zijn oude rapgroep in 2003 vaarwel gezegd. Hierna werd hij ongekend succesvol. Mede met dank aan zijn “Tongue "N" Cheek” bewijst hij een blijvertje te zijn. Ook buiten de muziekscene heeft hij zijn slag geslagen met een eigen ontworpen sneaker van Nike en een eigen ontworpen pet van New Era.

OUDE OPTREDENS VAN Dizzee Rascal

Beijk alle oude (49) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN Dizzee Rascal

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Dizzee Rascal. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Dizzee Rascal

Beijk alle oude (49) oude optredens

FOTO'S VAN Dizzee Rascal

Foto Dizzee Rascal te Polsslag 2009 Foto Dizzee Rascal te Raw Rhythm 2009 Foto Dizzee Rascal te Raw Rhythm 2009 Foto Dizzee Rascal te PITCH 2013 - dag 1 Foto Dizzee Rascal te PITCH 2013 - dag 1 Foto Dizzee Rascal te PITCH 2013 - dag 1
 
Bekijk alle 15 foto's van Dizzee Rascal

Dizzee Rascal NIEUWS

Al het Dizzee Rascal nieuws

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: