Underworld en meer voor Rock Werchter

Door HarmG op 18 februari 2011 - 09:02 1 Een dag nadat de vrijdag van het festival is uitverkocht, voegt Rock Werchter weer een aantal nieuwe namen aan de affiche toe. Ook Underworld, Fleet Foxes, Triggerfinger, Bright Eyes, Hurts, Mona, Lissie, Magnetic Man en Noisettes zijn van de partij dit jaar. Hiermee beginnen de meeste dagen aardig vorm te krijgen, al zijn er voor de donderdag nog maar weinig namen bekend.

Het festival vindt plaats van 30 juni tot en met 3 juli. Passe-partouts zijn nog altijd te koop, net als dagkaarten voor de donderdag en zondag. Kijk hier voor al onze Rock Werchter 2011 informatie.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bevrijdingsdag fakkel bevrijding3

LINE-UP HOOFDPODIUM BEVRIJDINGSFESTIVAL ZEELAND BEKENDNadat al bekend was dat de ambassadeurs van de vrijheid, The Opposites en The...

mianews.jpg

M.I.A., CUT COPY E.A. NAAR OPEN'ER FESTIVAL De acts M.I.A., Cut Copy, Youssou N’Dour en Abraham Inc. zijn bevestigd...

REACTIES

Avatar kosterlijk
vr 18 feb 2011 09:11

kosterlijk Aai, hopen dat dit niet betekend dat Fleet Foxes niet op Pukkelpop staat.

 0
Avatar kenzo
vr 18 feb 2011 09:13

kenzo mooi, maar waar blijven die headliners voor de Donderdag en Zondag... vind het maar angstvallig stil.

 0
Avatar Kello
vr 18 feb 2011 10:03

Kello Denk dat FF sowieso niet op PP zal komen.. Anders hadden ze zich daar ook al wel voor bevestigd.. Maar, Noisettes? Komt er nieuw materiaal? En Lissie, super tof. Hoop dat ze op Pinkpop komt. Eveneens als HURTS

 0
Avatar kappy
vr 18 feb 2011 10:23

kappy @kosterlijk Fleet foxes staan al wel op Lowlands dus ze zijn iig in de buurt tijdens pukkelpop ;)
Underworld is echt n gave naam!

 0
Avatar Bakkebaard
vr 18 feb 2011 10:33

Bakkebaard Triggerfinger.. nice!

 0
Avatar Guidovm
vr 18 feb 2011 10:37

Guidovm Poe Triggerfinger(was wel te verwachten)en Underworld!

 0
Avatar kosterlijk
vr 18 feb 2011 11:04

kosterlijk Kello schreef:
Denk dat FF sowieso niet op PP zal komen.. Anders hadden ze zich daar ook al wel voor bevestigd..


Waarom? Dag 1 van Pukkelpop is nog gewoon vrij op het tourschema, kan best dat ze met die organisatie wel wat hebben afgesproken...

 0
Avatar Rokkelbok
vr 18 feb 2011 11:25

Rokkelbok Als Jan Smeets Fleet Foxes niet boekt/heeft geboekt voor Pinkpop is het een gemiste kans.

 0
Avatar skatestage
vr 18 feb 2011 11:46

skatestage Kello schreef:
Denk dat FF sowieso niet op PP zal komen..


Foo Fighters komen wel op PinkPop.. Ik weet dat je dit niet bedoelt, maar gebruik geen afkortingen die dubbel kunnen worden opgevat (Pukkelpop, pinkpop, fleet foxes, foo fighters) :p

 0
Avatar Haario
vr 18 feb 2011 11:51

Haario Fleet Foxes! Hurts! Bright Eyes! AAAAAAH <3
(meisje van 16 reactie)

 0
Avatar Maynard-J
vr 18 feb 2011 12:40

Maynard-J Damn, waar blijven die main stage namen voor de donderdag? Zouden het de Big 4 soms zijn?

 0
Avatar Rudie_
vr 18 feb 2011 12:42

Rudie_ Het is toch niet te geloven hoe vet programma die gasten van RW jaar na jaar in elkaar weten te draaien. Nu weer een lading vette namen erbij!

 0
Avatar noortjeisleuk
vr 18 feb 2011 16:37

noortjeisleuk Rudie_ schreef:
Het is toch niet te geloven hoe vet programma die gasten van RW jaar na jaar in elkaar weten te draaien. Nu weer een lading vette namen erbij!
Nouja ze hebben maar twee podia en geen nachtprogramma. De namen zijn elk jaar briljant, maar dat is wel de reden dat ik dit jaar niet ga.

 0
Avatar biancafilius
vr 18 feb 2011 17:23

biancafilius Fleet foxes! Daar hoopte ik al op :)

 0
Avatar Skio
vr 18 feb 2011 17:30

Skio Voor het festival over het algemeen niets dan lof, maar dit is de eerste keer dat ik het gevoel krijg dat veel artiesten worden 'gerecycled', bovendien zijn de nieuwe artiesten nog niet bepaald het summum. Gelukkig heb ik het in eigen handen; dit jaar maar 's overslaan.

 0
Avatar strukke
vr 18 feb 2011 17:52

strukke Tot nu toe nog niet spetterende line-up.. zelfs lowlands en pukkelpop kunnen nog betere line-ups boeken (op Coldplay en KoL na dan). Sinds 2008 is line-up elke jaar ietsie minder..
Maja hoop dan maar op een mega gave donderdag.

 0
Avatar jeroensiep
vr 18 feb 2011 18:58

jeroensiep strukke schreef:
Tot nu toe nog niet spetterende line-up.. zelfs lowlands en pukkelpop kunnen nog betere line-ups boeken (op Coldplay en KoL na dan). Sinds 2008 is line-up elke jaar ietsie minder..
Maja hoop dan maar op een mega gave donderdag.
Hoe bedoel je? Coldplay is duur, maar dan heb je ook wat. KoL is bedroevend als dagheadliner. Maar ik heb nooit Pukkelpop als een festival gezien dat minder grote (dure) headliners boekt dan Werchter...Dus waarom zelfs? Feit is wel dat Werchter gewoon meer grote acts kan betalen. Wat helaas dus ook de moment-hypes op het podium laat klimmen.

Nooit verwacht dat Bright Eyes op Werchter zou spelen, en natuurlijk op een dag die al uitverkocht is...Dus dan zou het een combi-ticket moeten worden, maar dat overweeg ik alleen als Radiohead voor Donderdag word geboekt.

Ondertussen toch al weer een hoop namen die ik wil zien. White Lies, Fleet Foxes, Beady Eye, Bright Eyes, Kasabian, The National, Eels, Elbow, Arcitc Monkeys, Coldplay en Underworld.

 -1
Avatar Rudie_
vr 18 feb 2011 19:54

Rudie_ noortjeisleuk schreef:
Rudie_ schreef:
Het is toch niet te geloven hoe vet programma die gasten van RW jaar na jaar in elkaar weten te draaien. Nu weer een lading vette namen erbij!
Nouja ze hebben maar twee podia en geen nachtprogramma. De namen zijn elk jaar briljant, maar dat is wel de reden dat ik dit jaar niet ga.
Het enige minpunt wat ik idd kan bedenken is dat ze maar twee podia hebben. Dat er geen nachtprogramma is maakt me niet zoveel uit. Over het algemeen is het programma altijd pas om 1 uur afgelopen ofzo dacht ik en dan vind ik het wel weer tijd om mn tent op te zoeken. Op Lowlands lag ik er ook nooit veel later in dan half 2 ofzo :P Maargoed, ik ga toch niet naar RW dit jaar omdat de voor mij twee leukste dagen al zijn uitverkocht. Zou wel ooit naar RW willen, volgend jaar dan maar ofzo ;)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.