Programma Dutch Valley compleet

Door Frits89 op 18 februari 2011 - 10:34 1 Het nieuwe festival Dutch Valley heeft onlangs het complete programma bekendgemaakt. Eerder was al duidelijk dat onder anderen René Froger, de 3JS en Jeroen van der Boom van de partij zijn. Nu zijn daar onder anderen de volgende acts bijgekomen: Jan Smit, Ilse DeLange, VanVelzen, Racoon, Jacqueline Govaert, De Heideroosjes, Rigby, De Jeugd van Tegenwoordig, The Partysquad, Lange Frans, Monique Smit, Bonnie St. Claire, Van Dik Hout, Miss Montreal en DJ Tony Star.

De eerste editie van het evenement vindt 13 augustus plaats in Spaarnwoude. Op het festivalterrein worden dertien tenten en twee buitenpodia opgebouwd. Tickets voor Dutch Valley kosten €55,- (ex. fee) en zijn nu verkrijgbaar. Kijk hier voor al onze Dutch Valley info. Waaronder een lijst met alle artiesten.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



metallicanewss.gif22

BIG FOUR NAAR GELSENKIRCHEN Metallica, Slayer, Anthrax en Megadeth , samen ook wel bekend als de Big...

Bevrijdingsdag fakkel bevrijding3

LINE-UP HOOFDPODIUM BEVRIJDINGSFESTIVAL ZEELAND BEKEND Nadat al bekend was dat de ambassadeurs van de vrijheid, The Opposites en The...

REACTIES

Avatar SnarfLiono
vr 18 feb 2011 10:56

SnarfLiono Helemaal prima en ze zitten mij uit de weg met hun feestje. En voor de Heideroosjes leuk backstage socializen met Lange F. en Monique Smit.

 0
Avatar SnarfLiono
vr 18 feb 2011 14:41

SnarfLiono Wacht, natuurlijk, de Sjonnie & Anita connectie!! Daarom de Heideroosjes.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.